2 najbolje auto škole na Voždovcu [2023]

2 najbolje auto škole na Voždovcu [2023]

Izbor auto škole na Voždovcu 2022

Auto škole na Voždovcu

Tražite pouzdanu auto školu na Voždovcu? Portal Radar je tu da Vam pomogne sa Vašim izborom!

 • Da li ste navršili ili tek punite 18 godina i hteli biste da položite za auto?
 • Nemate više snage da se vozite krcatim gradskim prevozom?
 • Vi ste student i želite kvalitetnu obuku, a da nije skupa?

 • Mlada ste mama i treba Vam da možete da odvezete dete do vrtića, škole ili kod lekara?
 • Tražite posao i treba Vam vozačka dozvola?

Dakle, želite da budete samostalni vozač , jer ćete jedino tako biti potpuno nezavisni od drugih i moći ćete sami da idete gde god poželite, a da pri tom ne opterećujete druge da budu vozači umesto Vas.

Koje auto škole preporučujemo na Voždovcu?

Kako izabrati auto školu na Voždovcu?

Ranije ste morali sami da idete po auto školama na opštini Voždovac ili da ih zovete telefonom za neophodne informacije. Pogotovo zbog toga što sajtovi auto škola često ne ažuriraju relevatne informacije ili čak ni nemaju informacije kao što su cene obuke, vozni park auto škole, o instruktorima auto škole i za koje kategorije auto škola ima dozvolu da obavlja obuku.

Tempo života se ubrzava i mnogi ljudi više nemaju vremena za to. Portal Radar je tu da Vam pomogne u izboru auto škole na Voždovcu.

Savetuje se da se raspitate o auto školi kod svojih prijatelja koji su nedavno polagali, ali stvar je u tome što u celoj obuci Vam je presudan instruktor vožnje koji je obavljao praktičnu obuku. U međuvremenu taj instruktor je mogao da ode u drugu auto školu ili baš tad kad Vi planirate da krenete sa praktičnom obukom uzme odmor ili se razboli.

Iskustva kandidata sa auto školama na Voždovcu onlajn 

Preporučuje se da pročitate recenzije na internetu. Morate samo da budete pažljivi, jer na primer na Google profilu auto škole može svako da ostavi recenziju, jer nije nikakav problem da se napravi neograničen broj gmail-ova.

Portal Radar stalno komunicira sa kandidatima i sa samim auto školama i zna koja auto škola na Voždovcu je pouzdana. Takođe mi možemo da Vam kažemo kakva je prolaznost na vozačkom ispitu u određenoj auto školi na Voždovcu, a Vi to možete da potvrdite na licu mesta sa auto školom. Ako auto škola kaže da ima prolaznost oko 100%, nemojte da im verujete, jer verovatno uključuju u to i polaganje teorijskog ispita. Prolaznost na prvom polaganju praktičnog ispita više od 50% je sasvim dobar pokazatelj uspešnosti obuke.

Za Vas smo sakupili iskustva kandidata sa auto školama na Voždovcu na jednom mestu, tako da ne morate više to da istražujete sami onlajn.

Cene obuke u auto školama na Voždovcu

Auto škole na Voždovcu ne mogu da naplaćuju obuku manje od minimalne propisane cene po zakonu.

Pazite se jeftinih auto škola na Voždovcu, jer oni obično ne stavljaju punu cenu. Istina je da auto škola skoro ništa ne zarađuje od lekarskog uverenja i prve pomoći, mada i ovde se neke auto škole ugrađuju u cenu što je za Vas dodatni trošak. Osim toga, neke auto škole odugovlače obuku ili imaju nekorektne instruktore koji skraćuju časove vožnje što vodi ka uzimanju dodatnih časova i ponovnog polaganja vozačkog ispita, a ponekad i ponovnog vađenja lekarskog uverenja. Na kraju, ako ne platite na Drini, platićete na Ćupriji.

Kao što smo već spomenuli, često auto škole ne stavljaju punu cenu obuke. Kod nas na sajtu se trudimo da stalno ažuriramo cene obuke u auto školama na Voždovcu. Svakako možete da nas kontaktirate da Vam potvrdimo cenu obuke u određenoj auto školi na Voždovcu.

Instruktori vožnje u auto školama na Voždovcu

Portal Radar Vam preporučuje auto škole na Voždovcu sa profesionalnim i korektnim instruktorima, koji ne vode duge razgovore preko mobilnog telefona, ne kasne na čas, ne puše tokom vožnje,  nisu agresivni i ne deru se na kandidata zbog grešaka, već su strpljivi, ljubazni, odgovorni, fleksibilni, uredni i pošteni.

 • Instruktor treba da bude dobra i prijatna osoba.
 • Obuka treba da bude zanimljiva polazniku.
 • Tokom obuke instruktor treba da se koncentriše na saobraćaj.

Lokacija auto škole na Voždovcu

S obzirom da je opština Voždovac je poprilično široka, imamo nekoliko auto škola na Voždovcu da Vam preporučimo u zavisnosti od toga gde bi Vam najviše odgovaralo.

Međutim, moramo da kažemo da je svakako bolje da upišete onu auto školu koja se možda nalazi malo dalje od Vas, nego lošu auto školu blizu Vas.

Većina auto škola koje se nalaze na Voždovcu, obavljaju praktičnu obuku po celom gradu kako bi i trebalo da bude, ali u lošijoj auto školi imaćete obuku samo u delu gde se nalaze ispitne rute i poligon.

Vozni park auto škole na Voždovcu

Pri odabiru auto škole na Voždovcu, bitan je vozni park auto škole. Pre upisa auto škole možete da nam se obratite kako biste saznali o aktuelnim vozilima u određenoj auto školi na Voždovcu.

Za Vas je bolje da se učite da vozite na vozilu sličnom koje ćete voziti i nakon što položite vozački ispit. Naravno, vozilo za obuku ne sme da bude nebezbedno i neudobno za vožnju.

Saveti u izboru auto škole na Voždovcu

 • Ne žurite sa obukom, budite odgovorni prema sebi i drugima.
 • Imate pravo da tražite dokaz o uplati kao i ugovor o uslovima obuke.
 • Ako imate osećaj da ste na pogrešnoj adresi, promenite auto školu.
 • Cenite svoje vreme i novac.

1. Auto škola Gas na Voždovcu (Ustanička/Konjarnik)

Auto škola GAS auto

Auto škola Gas na Voždovcu postoji od 1991. godine.

U auto školi Gas na Konjarniku rade instruktori nekadašnje najveće auto škole u Srbiji, koja je obučila oko milion vozača.

Kompletna obuka za vozače sadrži pored teoretskog dela – 40 časova i obaveznih 40 časova praktične vožnje.

Posvećeni instruktori auto škole Gas na Voždovcu će se potruditi da Vas pripreme ne samo za ispit, nego i za celokupan “vozački život" i saobraćaj, tako da se osećate kao siguran vozač. U teorijskom delu nastave naučićete sve potrebne veštine koje ćete upotrebiti na časovima vožnje uz profesionalan nadzor instruktora.

Najbolja preporuka za auto školu Gas na Voždovcu su hiljade zadovoljnih kanditata. Cilj auto škole „GAS“ od osnivanja je da svakog kandidata nauči da bude dobar vozač, kako bi doprineli što bezbednijem i kvalitetnijem saobraćaju.

Vreme zakazivanja teoretske nastave usklađuje se sa vremenom i potrebama polaznika. Časovi praktične obuke takođe se zakazuju kada kandidatu odgovara i usklađuju sa njegovim vremenom. Obuku obavljaju licencirani instruktori i instruktorke, visokokvalifikovani sa višegodišnjim iskustvom.

Auto škola „GAS“ na Konjarniku vrši obuku vozača na celoj teritoriji grada Beograda, škola nije vezana samo za opštine na kojima je sedište, odnosno Voždovac.

Teorijski deo se polaže u učionici, gde se i uči (na Konjarniku (Voždovac), u ulici Ustanička 189.). Praktični deo obuke se uči i polaže u na ovlašćenom poligonu u Mirijevu (TC Karaburma). Posledica obavezne teorijske nastave je visok procenat položenih kandidata na teorijskom ispitu.

Uz povoljnu cenu auto škola Gas na Voždovcu nudi i plaćanje u više mesečnih rata.

Vozni park auto škole Gas na Konjarniku (Voždovac):

GOLF 7, SEAT IBIZA, FIAT PUNTO II, ALFA ROMEO 147

Pri upisu auto škole Gas na Konjarniku preko portala Radar dobijate besplatno lekarsko uverenje i prvu pomoć. Uštedite 7500 din! Kontaktirajte nas na onlajn četu za više informacija.

2. Auto škola FARing BG na Voždovcu 

Auto škola FARing BG na Voždovcu

Auto škola FARing BG na Voždovcu će Vas kvalitetno obučiti za vožnju i pomoći Vam da položite vozački ispit za B kategoriju.

Prednosti auto škole FARing BG na Voždovcu:

Auto škola FARing BG na Voždovcu je jedna od retkih auto škola u Beogradu koja poseduje sopstveni poligon što omogućava kandidatima da bez čekanja u redu na poligon nesmetano vežbaju poligonske radnje i brže polože praktični ispit iz vožnje za B kategoriju. 

Od 3 do 4 puta nedeljno možete da pohađate praktične časove što će Vam omogućiti da praktično kompletnu obuku završite za 2,5 meseca. Ono što je jako važno jeste da Vam efikasna obuka obezbeđuje da brže steknete osećaj za vožnju kao i da Vam ne istekne lekarsko uverenje dok čekate na polaganje praktičnog ispita!

Postoji mogućnost plaćanja obuke na 12 mesečnih rata!

Teorijska nastava se obavlja u 2 termina popodne i prepodne po dogovoru sa kandidatom. U saradnji sa kandidatom teorijski deo obuke može da se završi za 13 radnih dana.

Ukoliko biste želeli da Vas podučavaju strpljivi i posvećeni instruktori i da što pre dobijete vozačku dozvolu, naša preporuka Vam je da upišete auto školu FARing BG na Voždovcu. Garantujemo Vam da se nećete pokajati!

Vozni park auto škole Faring BG na Voždovcu:

Škoda Fabia, Pegeout 207, Golf 6.

Sva vozila su sa dizel motorom što olakšava praktičnu obuku.

Upišite auto školu FARing BG preko portala Radar i dobijte GRATIS prvu pomoć i lekarsko uverenje za B kategoriju.

Ostavi svoj komentar