Dodatni časovi vožnje u Beogradu i Novom Sadu za vozače bez iskustva vožnje

Dodatni kondicioni časovi vožnje

Imate vozačku dozvolu, ali nemate iskustva upravljanja automobilom i plašite se saobraćaja?

Ne brinite, u Beogradu, Novom Sadu i Srbiji ima dosta ljudi koji su položili vožnju za automobil čim su napunili 18 godina, ali nisu imali prilike da voze ili su vozili jako malo u nekom periodu nakon što su dobili vozačku dozvolu.

Rešenje za Vas je da uzmete dodatne kondicione časove vožnje u auto školi ili kod privatnog instruktora da obnovite vozačke veštine.

Želite strpljivog instruktora koji se stvarno bavi kandidatom, a ne samo ćuti i čeka da prođe čas? Kontaktirajte nas na onlajn četu i operator Marina će Vam preporučiti najbolju auto školu u Vašem delu grada sa pouzdanim instruktorima koji će učiniti sve da Vam pomognu da se oslobodite straha od vožnje i steknete više samopouzdanja u vožnji.

Sa instruktorima možete dogovarati unapred termine za dodatne časove.

Koliko dodatnih časova Vam je potrebno?

  • Broj dodatnih časova zavisi od toga:
  • koliko dugo niste vozili;
  • da li ste imali priliku da vozite neko vreme nakon polaganja vozačkog ispita;
  • da li ste polagali u većem ili manjem gradu i u kom delu grada ste polagali;
  • od osobina Vašeg karaktera;

Cena dodatnih časova vožnje u auto školama Beograda i Novog Sada

1 dodatni čas vožnje je 45 min i u zavisnosti od auto škole će da Vas košta 1100 – 1800 din. Takođe cena može da varira u zavisnosti od toga, da li uzimate časove na svom autu ili na vozilu auto škole.

Dodatni časovi vožnje na autu sa automatskim menjačem (automatik)

Nažalost, većina auto škola u Beogradu, Novom Sadu i Srbiji ne poseduju automobile sa automatskim menjačem, jer po zakonu obuka i polaganje ispita iz vožnje može se obavljati samo na kolima sa mehaničkim iliti manuelnim menjačem.

Ukoliko posedujete svoj auto sa automatskim menjačem, možemo da Vam preporučimo auto škole i instruktore u Beogradu koji će da Vam pomognu sa dodatnim časovima vožnje.

Za koga su časovi vožnje na automatiku?

Za časova vožnje na automatiku se obično javljaju vozači koji imaju iskustvo sa manuelcima i sad su kupili automatik ili, ako planiraju da voze samo automatik.

Drugačije je kad ste polagali na automatiku i vozite automatik. Postoji određeni broj zemalja u kojima možeš polagati na automatiku, ali dobijaš i dozvolu samo za automatik i onda treba ponovo da imaš doobuku i da polažeš odvojeno za manuelac.

A kad jednom položiš za manuelac i posle hoćeš da pređeš na automatik, onda ništa ne treba, jer je mnogo lakše izbaciti menjač iz upotrebe i preći na automatik kad imaš naviku da koristiš menjač, nego da se navikneš da ga koristiš i u isto vreme da koristiš druge komande i da pratiš šta se dešava u saobraćaju kad si pre vozio automatik.

Ako od početka krenete sa časovima na manuelcu, brže će se Vam mozak i telo navići na menjač i kvačilo i zapamtiti pokrete.

S druge strane, na automatiku su i časovi skuplji, jer jako mali broj auto škola poseduje automatike. U Beogradu samo 2 auto škole poseduje automatike. Koliko možemo da ispratimo, u Novom Sadu samo 1 auto škola ima automatik za časove.

A drugo, jer računaju na ljude koje imaju automatike koji sami po sebi skuplja auta.

Časovi vožnje na automatiku u Zemunu

Sarađujemo sa auto školom koja daje časove vožnje na automatiku u Zemunu. Preko nas možeš da dobiješ povoljniju ponudu

Časovi vožnje na automatiku u Novom Sadu

U Novom Sadu imamo saradnju sa auto školom koja poseduje vozilo sa automatskim menjačem sa duplim komandama i možete kod nas da se prijavite za povoljnije uslove.

Javite nam se na četu za više informacija.

Dodatni časovi parkiranja

Nije tajna da je novopečenim vozačima parkiranje često predstavlja problem nakon položenog vozačkog ispita. Obuka u auto školi brzo prolazi i obično nema dovoljno vremena za vežbanje parkiranja u realnim uslovima, a ne samo na poligonu.

Slobodno nam se javite na četu za preporuku auto škole ili instruktora za časove parkiranja. 

Dodatni časovi vožnje na Novom Beogradu

Uzmite dodatne časove vožnje u auto školi Bulevar na Novom Beogradu preko portala Radar  i dobijate popust na dodatne časove vožnje, dodatno dobijate besplatno 3 dvočasa obuke na simulatoru vožnje da se podsetite!
Kontaktirajte nas na četu za više informacija!

Dodatni časovi vožnje u Zemunu

Obratite nam se na četu da Vam preporučimo pouzdanu auto školu i instruktora u Zemunu za kondicione časove vožnje.

Dodatni časovi vožnje na Zvezdari, u Mirijevu i na Karaburmi

Preko portala Radar dobijate popust na dodatne časove u auto školi Fest na Zvezdari, ukoliko uzmete paket od 5 dvočasa (10 časova)
Kontaktirajte nas na četu za više informacija!

Ukoliko uzmete kondicione časove u auto školi Gas na Zvezdari preko portala Radar, dobijate popust na cenu časa.
Kontaktirajte nas na četu za više informacija!

Dodatni časovi vožnje na Voždovcu

Ukoliko uzemete dodatne časove u auto školi Gas na Voždovcu (Konjarnik/Ustanička) preko portala Radar, dobijate popust.

Kontaktirajte nas na četu za više informacija!

Dodatni časovi vožnje na Čukarici

Kontaktirajte nas na četu da Vam preporučimo pouzdanu auto školu za dodatne časove vožnje na Čukarici.

Dodatni časovi vožnje za C kategoriju

Obratite nam se na četu da Vam preporučimo auto škole na Zvezdari i Novom Beogradu za kondicione časove vožnje za C kategoriju

Dodatni časovi vožnje sa ženskim instruktorom

Možemo da Vam preporučimo ženskog instruktora za dodatne časove iz auto škole na Zvezdari, na Voždovcu, u Žarkovu i na Novom Beogradu. Javite nam se na četu