Auto škola Fest Zvezdara

Auto škola Fest Zvezdara Verifikovana autoškola

Prosečno Recenzija

OPIS

Popust ističe za:

nedelja
0
-4
dana
0
-3
sati
0
-6
minuta
-4
0
sekundi
-2
-5

Auto škola Fest - opis

Auto škola Fest na Zvezdari nedavno je počela sa radom pod vođstvom instruktora sa dugogodišnjim iskustvom koji su želeli da svoje znanje i veštine što kvalitetnije prenesu na buduće kandidate. Pored obuke za standardne kategorije A2, A i B, naša auto škola je prva i jedina u starom delu Beograda, koja je u svoju ponudu uvrstila BE kategoriju.

Osnovni cilj rada auto škole Fest na Zvezdari je obrazovati sigurne i pouzdane vozače, koji će našu školu sa osmehom pominjati i rado je preporučiti svojim prijateljima. Naš tim instruktora koji čini spoj mladosti i iskustva, poseduje sve neophodne licence. Svojom mirnoćom, strpljenjem i staloženošću trude se da što bolje obuče novo pridošle kandidate za vozače.

Smeštena u strogom centru gradskih zbivanja, auto škola Fest Zvezdara nudi kvalitetnu obuku koja kombinuje najbolje od starog sistema obrazovanja sa savremenim metodama koje su prilagođene potrebama savremenih ljudi i njihovim obavezama. Teorijska obuka održava se u moderno opremljenoj učionici koja se nalazi u Bulevaru kralja Aleksandra.

Praktična obuka u školi Fest odvija se na savremenim i pouzdanim vozilima koja su prilagođena za odgovarajuću kategoriju:
– Automobili: Toyota Yaris, Peugeot 208, Golf 7, Volkswagen Polo (нов), Volkswagen UP, Ford Fiesta (dizel), Fiat 500 – novi Fića, Opel Corsa

Motori – svi motori su sa automatskim menjačem

A1 kategorija: TRIO MUSTANG 125cm

A2 kategorija: PIAGGIO BEVERLY 400cn

A kategorija: HONDA NC i HONDA integra

– Prikolice: Tpv trailers

Poligon na kome se održava praktična obuka nalazi se kod TC Karaburma.

Sa željom da izađe u susret što većem broju polaznika, auto škola Fest na Zvezdari nudi mogućnost plaćanja na više rata čekovima građana, putem administrativne zabrane…

Radno vreme:
Ponedeljak – petak od 09-17h
Subota od 09-15h
Nedelja ne radimo

Auto škola Fest, Bulevar kralja Aleksandra 474, Zvezdara, Beograd

Načini plaćanja: 

Plaćanje na 6 mesečnih rata čekovima i administrativnim zabranama ili gotovinom na rate. 

Pogodnosti

Fest

Upišite auto školu na Zvezdari preko udruženja Radar i ostvarite pogodnosti pri rezervaciji pogodnosti na četu pre upisa. Skrećemo pažnju da auto škola neće odobriti pogodnosti nakon upisa bez prethodne rezervacije od strane našeg udruženja. Javite se na četu za više informacija i za rezervaciju pogodnosti.

Datum isteka:October 1, 2023 10:13 am

Email Kupon Kopiraj Kod

Danas Zatvoreno UTC+2

 • Ponedeljak
  09:00 - 20:00
 • Utorak
  09:00 - 20:00
 • Sreda
  09:00 - 20:00
 • Četvrtak
  09:00 - 20:00
 • Petak
  09:00 - 20:00
 • Subota
  09:00 - 15:00
 • Nedelja
  Slobodan dan

Opseg Cena

83000 - Portal Radar obezbeđuje pogodnosti za kandidate za B, A2, C i CE kategorije pri registraciji na našem sajtu i rezervaciji pogodnosti na četu. Kako biste ostvarili pravo na ove pogodnosti, uradite sledeće pre upisa u auto školu: 1. Registrujte se na našem sajtu sa pravim podacima. 2.Pošaljite nam poruku na live četu na portalu ili pošaljite mejl na [email protected] da rezervišemo pogodnosti na Vaše ime. 3. Nakon što potvrdimo sa auto školom da ste upisali, ostvarujete pogodnosti. Pitajte nas za pogodnosti pri upisu i za druge kategorije u auto školi Fest. Skrećemo pažnju da auto škola neće odobriti pogodnosti, ukoliko ne uradite gore navedene korake.
83.000 RSD
94.500 RSD

Cena

83.000 RSD

Statistike

4646 Pregledi
4 Omiljeni
3 podeljeno.

Mapa

Autor