Auto škola Gas Konjarnik

Auto škola Gas Konjarnik Verifikovana autoškola

Prosečno Recenzija

OPIS

Popust ističe za:

nedelja
0
0
dana
0
3
sati
2
2
minuta
1
7
sekundi
2
1

Auto škola Gas Konjarnik - opis

Auto škola Gas Konjarnik - opis

AUTO ŠKOLA GAS na Konjarniku (Voždovac-Zvezdara) je osnovana 1999. godine u Beogradu.

U našoj auto školi rade instruktori nekadašnje najveće auto škole u Srbiji, koja je obučila oko milion vozača. Kompletna obuka za vozače sadrži pored teoretskog dela i obaveznih 40 časova praktične vožnje.

Naši posvećeni instruktori će se potruditi da te pripreme ne samo za ispit nego i za celokupan "vozački život" i saobraćaj, tako da se osećaš kao siguran vozač. U teorijskom delu nastave naučičes sve potrebne veštine koje ćes upotrebiti na časovima prakse uz profesionalan nadzor.

Sa ponosom možemo reći da su iza nas hiljade zadovoljnih kanditata, sada već vozača, koji su naša najbolja preporuka. Naš cilj je od osnivanja Auto Škole „GAS“ da svakog kandidata naučimo da bude dobar vozač, kako bi doprineli što bezbednijem i kvalitetnijem saobraćaju.

Vreme zakazivanja teoretske nastave usklađujemo sa vremenom i potrebama polaznika. Časovi praktične obuke takodje se zakazuju kada kandidatu odgovara i usklađuju sa njegovim vremenom. Obuku obavljaju licencirani instruktori i instruktorke, visokokvalifikovani sa višegodišnjim iskustvom.

Auto škola „GAS“ na Konjarniku (Voždovac) vrši obuku vozača na celoj teritoriji grada Beograda, škola nije vezana samo za opštine na kojima je sedište.

Teoretski deo se polaže u učionici, gde se i uči (na Konjarniku (Voždovac), u ulici Ustanička 189.). 

Uz povoljnu cenu nudimo i plaćanje u više mesečnih rata.

U auto školi je zaposlen ženski instruktor.

Vozni park auto škole Gas na Konjarniku:

GOLF 7, SEAT IBIZA, FIAT PUNTO II, OPEL CORSA, ŠKODA CITIGO, CITROEN C3

Poligon: kod TC Karaburma

Telefon: 011/288-77-48, 063/422-124

Viber: 063/422-124
WhatsApp
: 063/422-124

Plaćanje na 6 mesečnih rata čekovima, adm. zabranom ili parcialno gotovinom tokom obuke

Pogledajte rejting auto škola i odaberite najbolju auto školu za sebe po osnovu iskustava drugih kandidata.

Opseg Cena

Upišite auto školu Gas Stars na Zvezdari preko portala Radar i prijavite se za gratis lekarsko uverenje i prvu pomoć za B kategoriju, besplatno lekarsko uverenje za A i A2 kategoriju, besplatno prvu pomoć za AM kategoriju pri registraciji na našem sajtu. Kako biste ostvarili pravo na ove pogodnosti, uradite sledeće pre upisa: 1. Registrujte se na našem sajtu sa pravim podacima. 2.Pošaljite nam poruku na live četu na portalu ili pošaljite mejl na [email protected]. 3. Nakon što potvrdimo sa auto školom da ste upisali, ostvarujete pogodnosti. Pitajte nas za pogodnosti pri upisu i za druge kategorije u auto školi Gas. Skrećemo pažnju da auto škola neće odobriti pogodnosti, ukoliko ne uradite gore navedene korake.
81.500 RSD
107.500 RSD

Cena

81.500 RSD

Usluge

Statistike

2266 Pregledi
Ocene
3 Omiljeni
0 Podeli

Mapa

Autor