Auto škola Gas Konjarnik

Auto škola Gas Konjarnik Verifikovana autoškola

Prosečno Recenzija

OPIS

AUTO ŠKOLA GAS na Konjarniku (Voždovac-Zvezdara) je osnovana 1999. godine u Beogradu.

U našoj auto školi rade instruktori nekadašnje najveće auto škole u Srbiji, koja je obučila oko milion vozača. Kompletna obuka za vozače sadrži pored teoretskog dela i obaveznih 40 časova praktične vožnje.

Naši posvećeni instruktori će se potruditi da te pripreme ne samo za ispit nego i za celokupan "vozački život" i saobraćaj, tako da se osećaš kao siguran vozač. U teorijskom delu nastave naučičes sve potrebne veštine koje ćes upotrebiti na časovima prakse uz profesionalan nadzor.

Sa ponosom možemo reći da su iza nas hiljade zadovoljnih kanditata, sada već vozača, koji su naša najbolja preporuka. Naš cilj je od osnivanja Auto Škole „GAS“ da svakog kandidata naučimo da bude dobar vozač, kako bi doprineli što bezbednijem i kvalitetnijem saobraćaju.

Vreme zakazivanja teoretske nastave usklađujemo sa vremenom i potrebama polaznika. Časovi praktične obuke takodje se zakazuju kada kandidatu odgovara i usklađuju sa njegovim vremenom. Obuku obavljaju licencirani instruktori i instruktorke, visokokvalifikovani sa višegodišnjim iskustvom.

Auto škola „GAS“ na Konjarniku (Voždovac) vrši obuku vozača na celoj teritoriji grada Beograda, škola nije vezana samo za opštine na kojima je sedište.

Teoretski deo se polaže u učionici, gde se i uči (na Konjarniku (Voždovac), u ulici Ustanička 189.). Praktični deo se uči i polaže u neposrednoj blizini na ovlašćenom poligonu. Posledica obavezne teoretske nastave je visok procenat položenih kandidata na teoretskom delu.

Uz povoljnu cenu nudimo i plaćanje u više mesečnih rata.

Vozni park auto škole Gas na Konjarniku:

GOLF 7, SEAT IBIZA, FIAT PUNTO II, ALFA ROMEO 147

Telefon: 011/288-77-48, 063/422-124

Viber: 063/422-124
WhatsApp
: 063/422-124

Pogledajte rejting auto škola i odaberite najbolju auto školu za sebe po osnovu iskustava drugih kandidata.

Pogodnosti

2021

Upišite auto školu Gas Stars na Zvezdari preko portala Radar i dobijate gratis lekarsko uverenje i prvu pomoć za B kategoriju + popust od 2000 din na teorijsku obuku, besplatno lekarsko uverenje za A kategoriju, besplatno prvu pomoć za AM kategoriju. Kako biste ostvarili pravo na ovu pogodnost, uradite sledeće: 1. Pošaljite nam poruku na live četu na portalu ili pošaljite mejl na [email protected] 3. Nakon što potvrdimo sa auto školom da ste upisali, ostvarujete pogodnosti. Pitajte nas za pogodnosti pri upisu i za druge kategorije u auto školi Stars na Zvezdari.

Datum isteka:January 30, 2022 11:00 pm

Email Kupon Kopiraj Kod

Opseg Cena

70000 umesto 79500 - gratis lekarsko uverenje i prva pomoć + popust od 2000 din na teorijsku obuku preko portala Radar
70.000 RSD
79.500 RSD

Cena

70.000 RSD

Statistike

891 Pregledi
Ocena
0 Omiljeno
0 Podeli

Mapa

Autor