Kako izabrati pravu auto školu na Novom Beogradu?

Kako izabrati pravu auto školu na Novom Beogradu?

Kako izabrati auto školu na Novom Beogradu?

Ranije ste morali lično da posućujete auto škole na opštini Novi Beograd ili da ih zovete na telefon da saznate informacije koje Vas zanimaju. Pogotovo zbog toga što sajtovi auto škola često ne ažuriraju relevatne informacije (pondekad se to radi namerno) ili čak ni nemaju informacije kao što su cene obuke, vozni park auto škole, o instruktorima auto škole i za koje kategorije auto škola ima dozvolu da obavlja obuku.

Tempo života se ubrzava i mnogi ljudi više nemaju vremena za to. Portal Radar je tu da Vam pomogne u izboru auto škole na Novom Beogradu.

Savetuje se da se raspitate o auto školi kod svojih prijatelja koji su nedavno polagali, ali stvar je u tome što u celoj obuci Vam je presudan instruktor vožnje koji je obavljao praktičnu obuku. U međuvremenu taj instruktor je mogao da ode u drugu auto školu ili baš tad kad Vi planirate da krenete sa praktičnom obukom uzme odmor ili se razboli.

Iskustva polaznika sa auto školama na Novom Beogradu online 

Preporučuje se da pročitate iskustva drugih kandidata na Internetu. Morate samo da budete pažljivi, jer na primer na Google profilu auto škole može svako da ostavi komentar, jer nije nikakav problem da se napravi neograničen broj gmail-ova.

Portal Radar stalno komunicira sa kandidatima i sa samim auto školama i zna koja auto škola na Novom Beogradu je pouzdana. Takođe mi možemo da Vam kažemo kakva je prolaznost na vozačkom ispitu u određenoj auto školi na Novom Beogradu, a Vi to možete da potvrdite na licu mesta sa auto školom. Ako auto škola kaže da ima prolaznost preko 90%, nemojte da im verujete, jer verovatno imaju u vidu ili uključuju u to i polaganje teorijskog ispita-testa. Prolaznost na prvom polaganju praktičnog ispita više od 50% je sasvim lep pokazatelj uspešnosti obuke.

Za Vas smo sakupili iskustva kandidata sa auto školama na Novom Beogradu na jednom mestu, tako da ne morate više to da istražujete sami online.

Cene u auto školama na Novom Beogradu

Auto škole na Novom Beogradu ne mogu da naplaćuju obuku manje od minimalne propisane cene po zakonu.

Pazite se jeftinih auto škola na Novom Beogradu , jer oni obično ne stavljaju punu cenu. Istina je da auto škola skoro ništa ne zarađuje od lekarskog uverenja i prve pomoći, mada i ovde se neke auto škole ugrađuju u cenu što je za Vas dodatni trošak. Osim toga, neke auto škole odugovlače obuku ili imaju nekorektne instruktore koji skraćuju časove (kasne na čas ili ranije odlaze sa časa) vožnje što vodi ka uzimanju dodatnih časova i ponovnog polaganja vozačkog ispita, a ponekad i ponovnog vađenja lekarskog uverenja. Na kraju, ako ne platite na Drini, platićete na Ćupriji.

Kao što smo već spomenuli gore, često auto škole ne stavljaju punu cenu obuke. Kod nas na sajtu se trudimo da stalno ažuriramo cene obuke u auto školama na Novom Beogradu. Svakako možete da nas kontaktirate da Vam potvrdimo cenu obuke u određenoj auto školi na Novom Beogradu.

Instruktori vožnje u auto školama na Novom Beogradu

Portal Radar Vam preporučuje auto škole na Novom Beogradu sa profesionalnim i korektnim instruktorima, koji ne vode duge razgovore preko mobilnog telefona, ne kasne na čas, ne puše tokom vožnje,  nisu agresivni i ne deru se na kandidata zbog grešaka, već su strpljivi, ljubazni, odgovorni, fleksibilni, uredni i pošteni.

  • Instruktor treba da bude dobra i prijatna osoba.
  • Obuka treba da bude zanimljiva polazniku.
  • Tokom obuke instruktor treba da se koncentriše na saobraćaj.

Lokacija auto škole na Novom Beogradu

S obzirom da opština Novi Beograd je poprilično široka, imamo nekoliko auto škola na Novom Beogradu da Vam preporučimo u zavisnosti od toga gde bi Vam najviše odgovaralo.

Međutim, moramo da kažemo da je svakako bolje da se upišete u onu auto školu koja se možda nalazi malo dalje od Vas, nego u lošu auto školu blizu Vas.

Većina auto škola koje se nalaze na Novom Beogradu, obavljaju praktičnu obuku po celom gradu kako bi i trebalo da bude, ali u lošijoj auto školi imaćete obuku samo u delu gde se nalaze ispitne rute i poligon.

Vozni park auto škole na Novom Beogradu

Pri odabiru auto škole na Novom Beogradu, bitan je vozni park auto škole. Pre upisa auto škole možete da nam se obratite kako biste saznali o aktuelnim vozilima u određenoj auto školi na Novom Beogradu.

Za Vas je bolje da se učite da vozite na vozilu sličnom koje ćete voziti i nakon što položite vozački ispit. Naravno, vozilo za obuku ne sme da bude nebezbedno i neudobno za vožnju.

Imajte u vidu da neke u nekim auto školama obuka na određenim automobilima je skuplja.

Saveti u izboru auto škole na Novom Beogradu

  • Ne žurite sa izborom auto škole, budite odgovorni prema sebi i drugima.
  • Imate pravo da tražite dokaz o uplati kao i ugovor o uslovima obuke.
  • Ako imate osećaj da ste na pogrešnoj adresi, promenite auto školu.
  • Cenite svoje vreme i novac.
Ostavi svoj komentar