Auto škola Sušić Kanarevo Brdo

Auto škola Sušić Kanarevo Brdo Verifikovana autoškola

Prosečno Recenzija

OPIS

Popust ističe za:

nedelja
0
2
dana
0
0
sati
1
5
minuta
2
8
sekundi
1
4

Dugogodišnje poslovanje glavni je pokazatelj kvaliteta obuke i zadovoljstva kandidata. Bavimo se obukom vozača A1, A2, A i B kategorije. Nudimo Vam visokokvalifikovane, licencirane instruktore vožnje, kao licencirane i iskusne predavače teoretske nastave. Visok stepen prolaznosti govori o kvalitetu teoretske nastave kao i praktične obuke.

Naša škola će Vam pružiti sve mogućnosti i komfor da vozite i učite vožnju u bezbednim i novim automobilima, uz konstantnu pažnju i savete naših iskusnih instruktora. Imate mogućnost izbora instruktora, vozila i termina obuke. Trudimo se da obezbedimo maksimalno dobre uslove za napredak kandidata. Automobil je bitna karika i potrebno je da bude ispravan i lagan za voznju.

Pružićemo Vam sve potrebne informacije i savete kako da najlakše i najbrže dođete do vozačke dozvole. Naš najveći uspeh je poverenje naših klijenata, koje smo stekli profesionalnim zalaganjem i trudom.

Vozni park auto škole Sušić:

Ford Fiesta 2018, Opel Corsa 2018, Hundai 2019, Skoda Fabia 2020, VW Polo 2020, Reno Clio 2021

A kategorija: Suzuki Burgman 650

Piaggio Liberty 125

Piaggio Beverly 500

Poligon: Štark Arena

Telefon: 062278720, 062/677-609

WhatsApp/Viber: 062/677-609

Možete platiti u 6 mesečnih rata

Instruktori auto škole Sušić: 

Dragan Cvetković, Dušan Sušić, Nikola Juras, Nikola Petrović, Saša Sušić, Slobodan Ilić, Vuk Vuković

Pogodnosti

susic

Upišite auto školu na Kanarevom Brdu preko portala Radar i ostvarite pogodnosti pri registraciji na našem sajtu i rezervaciji pogodnosti na četu. Kako biste ostvarili pravo na popust, uradite sledeće pre upisa: 1. Registrujte se na našem sajtu sa pravim podacima. 2. Pošaljite nam poruku na live četu na portalu ili pošaljite mejl na [email protected] 3. Nakon što potvrdimo sa auto školom da ste upisali, ostvarujete pogodnosti. Pitajte nas za pogodnosti pri upisu i za druge kategorije u auto školi Sušić. Skrećemo pažnju da auto škola neće odobriti pogodnost, ukoliko ne uradite gore navedene korake. Javite se na četu za više informacija i za rezervaciju pogodnosti.

Datum isteka:August 30, 2022 10:00 pm

Email Kupon Kopiraj Kod

Opseg Cena

Upišite auto školu na Kanarevom Brdu preko portala Radar i dobijte gratis dvočas vožnje pri registraciji na našem sajtu. Dodatna ušteda 2400 din. Kako biste ostvarili pravo na popust, uradite sledeće pre upisa: 1. Registrujte se na našem sajtu sa pravim podacima. 2. Pošaljite nam poruku na live četu na portalu ili pošaljite mejl na [email protected] 3. Nakon što potvrdimo sa auto školom da ste upisali, ostvarujete pogodnosti. Pitajte nas za pogodnosti pri upisu i za druge kategorije u auto školi Sušić. Skrećemo pažnju da auto škola neće odobriti pogodnost, ukoliko ne uradite gore navedene korake.
72.000 RSD
80.000 RSD

Cena

80.000 RSD

Statistike

740 Pregledi
0 Ocena
0 Omiljeno
0 Podeli

Autor