5 najboljih auto škola na Novom Beogradu i u Zemunu [2023]

5 najboljih auto škola na Novom Beogradu i u Zemunu [2023]

Izbor auto škole na Novom Beogradu i u Zemunu 2023

Želite da upišete auto školu na Novom Beogradu ili u Zemunu? Portal Radar je pravo mesto za Vas da pronađete pouzdanu auto školu na ovim lokacijama.

Uz portal Radar izaberite najbolju auto školu na lokacijama Novi Beograd i Zemun sa kvalitetnom obukom i sa profesionalnim instruktorima.

Portal Radar je prvi pretraživač auto škola u Beogradu i evo kako možemo da Vam pomognemo sa izborom auto škole na Novom Beogradu i u Zemunu.

  • Ne morate više sami da zovete auto škole kako biste došli do potrebnih informacija. Portal Radar će odmah da Vam kaže koje su auto škole pouzdane i dobićete sve neophodne informacije o njima.
  • Portal Radar stalno istražuje iskustva kandidata na internetu i stavlja ih sve na jedno mesto kako Vi ne biste morali da trošite svoje vreme.
  • Saznajte od nas koje su aktuelne cene obuke i polaganja vozačkog ispita u auto školama na Novom Beogradu i u Zemunu. Nemojte da upisujete najjeftiniju auto školu. Cena obuke u auto školi može biti jeftina, jer nisu objavili celokupnu cenu obuke na sajtu ili imaju nekvalitetnu obuku zbog neprofesionalnih instruktora vožnje što vodi ka dodatnom trošku u vidu uzimanja dodatnih časova vožnje i ponovnog polaganja vozačkog ispita i naravno da Vas to košta vremena i živaca.
  • Portal Radar Vam preporučuje samo auto škole na Novom Beogradu i u Zemunu, koje imaju profesionalne, strpljive, korektne i  poštene instruktore.
  • Imamo da Vam preporučimo nekoliko auto škola na Novom Beogradu i u Zemunu.
  • Slobodno nas pitajte o aktuelnom voznom parku auto škole. Za sebe birajte vozilo najsličnije onom koje planirate da vozite nakon polaganja vožnje.
  • Ako niste zadovoljni auto školom, kažite nam i zajedno ćemo da rešimo problem.

Koje auto škole preporučujemo na Novom Beogradu i u Zemunu?

1. Auto škola Bulevar na Novom Beogradu blizu Zemuna

Auto škola Bulevar Novi Beograd Zemun
Ono što auto školu Bulevar izdvaja od drugih auto škola na Novom Beogradu i u Srbiji  i ujedno ih čini inovatorima na polju obuke vozača B kategorije, jeste upotreba simulatora vožnje poslednje generacije u teorijskoj i praktičnoj obuci budućih vozača.

Iako auto škola Bulevar je relevantno mlada auto škola na Novom Beogradu, simulator koristi od prvog dana i u teorijskoj nastavi i u praktičnoj obuci, a dosadašnje iskustvo kao i reakcija kandidata govori da su na dobrom putu i da je spoj tradicionalnog i inovativnog dobitna kombinacija koja kao krajni cilj ima sigurnog, bezbednog, ekološki odgovornog vozača.

Kao rezultat kompletnog i kvalitetnog procesa obuke prolaznost u auto školi Bulevar na Novom Beogradu je odlična. Na teorijskom ispitu ona iznosi 86% iz prvog pokušaja, a 81% ukupno. Prolaznost na praktičnom ispitu je 78% iz prvog pokušaja i 71% ukupno.

Jednako uspešno simulator vožnje primenjuje se i kod vozača koji se javljaju zbog kondicione vožnje. Auto škola im daje priliku da obnove davno stečeno znanje, da provere vreme reakcije u kritičnim situacijama i sl.

Auto-škola „Bulevar“ na Novom Beogradu ima odličnu povezanost sa ostalim delovima grada zahvaljujući velikom broju autobuskih linija (17, 73, 81, 81L, 82, 83, 85, 88, 610, 611) na stajalištima koja su na 30 i 50m udaljene od auto-škole.

Upišite auto školu Bulevar na Novom Beogradu preko portala Radar i dobijate besplatno dvočas vožnje. Za vozače sa dozvolom bez iskustva vožnje, ukoliko uzmu kondicione časove u auto školi, dobiće popust i 3 besplatna dvočasa obuke na simulatoru. Za više informacija kontaktirajte nas na četu. 

2. Auto škola Sušić L na Novom Beogradu nedaleko od Zemuna

Аuto škola Sušic l Novi Beograd Zemun

Dugogodišnje poslovanje glavni je pokazatelj kvaliteta obuke i zadovoljstva kandidata auto školom Sušić na Novom Beogradu. Auto škola Sušić bavi se obukom vozača A1, A2, A i B kategorije. Auto škola Sušić Vam nudi visokokvalifikovane, licencirane instruktore vožnje, kao licencirane i iskusne predavače teoretske nastave. Visok stepen prolaznosti govori o kvalitetu teoretske nastave kao i praktične obuke u auto školi.

Auto škola Sušić na Novom Beogradu će Vam pružiti sve mogućnosti i komfor da vozite i učite vožnju u bezbednim i novim automobilima, uz konstantnu pažnju i savete iskusnih instruktora. Imate mogućnost izbora instruktora, vozila i termina obuke. Auto škola Sušić se trudi da obezbedi maksimalno dobre uslove za napredak kandidata. Automobil je bitna karika i potrebno je da bude ispravan i lagan za voznju.

Auto škola Sušić na Novom Beogradu će Vam pružiti sve potrebne informacije i savete kako da najlakše i najbrže dođete do vozačke dozvole. Najveći uspeh auto škole Sušić je poverenje klijenata, koje su stekli profesionalnim zalaganjem i trudom.

Upišite auto školu Sušić na Novom Beogradu preko portala Radar i dobijate popust na praktičnu obuku. Za više informacija kontaktirajte nas na četu.

3. Auto škola Pavlin na Novom Beogradu

Auto škola Pavlin je osnovana 1996 godine na Novom Beogradu.

Zadovoljan i naučen đak je najbolja reklama koju auto škola može imate. Jedino kvalitetan rad ostvaruje uspeh.

Novi automobili, mladi instruktori koji vole svoj posao čine da auto škola Pavlin bude korak ispred drugih.

Auto škola Pavlin vam neće obećati da ćete položiti iz prve, ali svakako da je i to njihov veliki interes.

Već sa prvim kontaktom sa auto školom videćete da sa velikom željom i voljom rade svoj posao.

Auto škola  se trudimo da kandidati ne budu samo zadovoljni obukom već i pažnjom koju im pružaju.

Osetićete da za uloženi novac dobijate punu vrednost njihove usluge.

Auto škola Pavlin– novi vozni park

Auto škola se trudi da obezbedimo maksimalno dobre uslove za napredak kandidata.

Automobil je bitna karika i potrebno je da bude ispravan i lagan za voznju.

U voznom parku nalaze se 5 potpuno novih automobila.

U auto skoli Pavlin nećete imati problem da zbog kvara i popravke automobila čekate par dana da biste nastavili obuku.

Upišite se u auto školu Pavlin na Novom Beogradu preko portala Radar i dobijate popust na obuku. Za više informacija kontaktirajte našeg operatera Marinu na četu.

4. Auto škola Lux Voyger u Zemunu

Auto škola Lux Voyager Zemun

Auto škola Lux Voyager nalazi se u samom centru Zemuna i poseduje dugogodišnje iskustvo u obuci vozača za “B” kategoriju. Današnja auto škola Lux Voyager u Zemunu naslednica je uspešne škole “Ada” koja je osnovana 1991. godine, a koja je potom preimenovana u auto školu “B Plus”. Kvalitetna obuka vozača i priprema za polaganje vozačkog ispita, potpuno obnovljen vozni park, fleksibilnost u radu sa kandidatima, kao i najpovoljniji uslovi plaćanja i primamljive akcijske ponude, samo su neke od prednosti koje Vam nudi auto škola Lux Voyger. Obuka vozača vrši se na savremenim vozilima marke Opel, Renault, Skoda ili Ford, uz mogućnost izbora instruktora i termina po Vašoj želji. Tim auto škole čine licencirani i iskusni instruktori sa višegodišnjim iskustvom koji su do sada obučili veliki broj zadovoljnih polaznika auto škole Lux Voyger. Primenom savremenih pedagoških metoda i principa, istruktori auto škole se trude da stvore sposobne i odgovorne vozače. Njihova samoumerenost i smirenost učiniće svaki čas prijatnim i korisnim iskustvom. Takođe, auto škola nud mogućnost dolaska po kandidata. Budućim kandidatima za polaganje vozačkog ispita auto škola Lux Voyager u Zemunu nudi kvalitetnu teorijsku obuku koja se odvija u prostorijama škole. Teorijska obuka se sastoji od časova predavanja i časova vežbi koji se održavaju u učionici opremljenoj najsavremenijom tehnologijom i sredstvima za rad, koja se nalazi u Zemunu (Hala Pinki). Nastavu izvodi licencirani predavač iz ove oblasti. Ukoliko imate bilo kakve probleme prilikom spremanja teorijskog dela ispita, auto škola Vam nudi mogućnost organizovanja dopunskih časova teorijske obuke. Budite uvereni da ćete u saobraćaj izaći u potpunosti spremni i teorijski potkovani. Najbitniji segment obuke svakog vožača je praktična obuka upravljanja vozilom. Licencirani i iskusni tim instruktora auto škole nesebično se trudi da prenese svoje znanje i pruži Vam svu neophodnu pomoć da uspešno savladate sve izazove gradske vožnje. U toku praktične obuke kandidat mora da završi i kurs Prve pomoći za vozače kako bi mogao da se prijavi za polaganje praktičnog ispita vožnje. Pored redovne obuke, auto škola Lux Voyager u Zemunu pruža i usluge dopunske, tj. kondicione vožnje za one koji poseduju vozačku dozvolu, ali ne i dovoljno sigurnosti u vožnji. Elementi vožnje koji se vežbaju na ovim časovima potpuno su prilagođeni individualnim potrebama kandidata. Pozivamo Vas da lično posetite auto školu i uverite se u kvalitet i pouzdanost koju auto škola nudi svim kandidatima auto škole. Auto škola Lux Voyager u Zemunu nudi najpovoljnije cene obuke, kao i brojne pogodnosti prilikom upisa. Za najbrže kandidate spremili smo posebnu ponudu: Besplatno prvo polaganje testova i vožnje za prvih 10 upisanih kandidata! (Ušteda 8.000 dinara)

Upišite auto školu Lux Voyager u Zemunu preko portala Radar i dobijate besplatno lekarsko uverenje i prvu pomoć. Za više informacija javite nam se na četu.

5. Auto škola Raptor u Zemunu

Auto škola “Raptor" nalazi se u Gornjogradskoj ulici broj 11, lokal 10, na teritoriji Zemuna, u Beogradu. Poslovna ideja auto škole Raptor se ogleda u tome da svim kandidatima omogućimo da steknu znanje i veštine neophodne za snalaženje u saobraćaju i upravljanje motornim vozilom. Vođena željom da doprinese sveopštoj bezbednosti svih učesnika u saobraćaju, auto škola “Raptor" u Zemunu svim svojim polaznicima pruža obuku, teoretsku i praktičnu, kao i polaganje vozačkog ispita. Unaprediti Vaše znanje i podići sigurnost vozača i svih drugih učesnika u saobraćaju na viši nivo, misija je kojoj svakodnevno teži auto škola. Stučni tim auto škole omogućiće Vam da ostvarite Vaš cilj i postanete odgovorni vozači, koji će se snaći u različitim situacijama u saobraćaju. Auto škola sarađuje sa profesionalnim licima iz oblasti saobraćaja, strateškim partnerima iz ministarstva unutrašnjih poslova, ministarstva saobraćaja i prosvete, agencije za bezbednost saobraćaja, amss i zajednicama auto škola, što ukazuje na predanost auto škole poslu kojim se bavi. Vozni park auto škole čine automobili nove generacije, starosti do 5 godina.
Vozila na kojim se vrši obuka i polaganje vozača, poseduju svu neophodnu opremu, sisteme i ispunjavaju najstrožije standarde propisane novim zakonom. Na raspolaganju su Vam sledeća vozila:
– Volkswagen Golf V
– Volkswagen Polo
– Seat Ibiza
– Volkswagen Beetle
– Fiat Punto

Instruktorski tim auto škole Raptor čine sertifikovana lica sa neophodnim znanjem i iskustvom.

Postanite stručni i savesni vozači. Auto skola “Raptor" Zemun, Beograd.

Upišite auto školu Raptor u Zemunu preko portala Radar i dobijate besplatno lekarsko uverenje, prvu pomoć i prvi izlazak na polaganje. Kontaktirajte nas na četu za više informacija.

Ostavi svoj komentar