Auto škola Lux Novi Beograd

Auto škola Lux Novi Beograd Verifikovana autoškola

Prosečno Recenzija

OPIS

Ova auto škola još uvek ne nudi pogodnosti za kandidate koji žele da upišu ovu auto školu preko našeg portala. Pišite nam na onlajn četu ili na mejl [email protected] i proverićemo sa auto školom da li mogu da Vam ponude pogodnosti, ukoliko se upišete preko našeg portala ili možemo da Vam ponudimo neku drugu auto školu u blizini koja već nudi pogodnosti za kandidate koji se upišu preko našeg portala.

Auto škola LUX osnovana je 1991. godine od kada uspešno vrši obuku za “B”kategoriju. Zahvaljujući višedecenijskom iskustvu i profesionalnosti našeg tima instruktora, do sada smo uspešno obučili preko 2.500 kandidata. Prosek polaganja je 1,70 pokušaja po kandidatu, a od toga je 35% kandidata položilo iz prvog puta.

Sa ciljem da stvorimo sposobne i odgovorne vozače, auto škola LUX nudi vam brz i siguran način da dođete do vozačke dozvole. Obuka za polaganje vozačkog ispita vrši se na savremenim vozilima, uz mogućnost izbora automobila, instruktora i vremena za obuku po vašoj želji.

Auto škola LUX raspolaže sa sledećim vozilima za obuku kandidata i polaganje vozačkog ispita:
-Škoda Fabia Ambiente 1.4 TDI
-Peugeot 107 1.4 HDI
-Opel Corsa Essentia Z12XE

Budućim kandidatima za polaganje ispita nudimo kvalitetnu teorijsku nastavu koja se odvija u prostorijama škole. Posedujemo učionicu koja je opremljena najsavremenijim učilima za lakše savladavanje znanja iz ove oblasti. Svim našim polaznicima obavezno preporučujemo udžbenik “Vozač” AMSS, novo izdanje koji je savremeno koncipiran i sadrži puno primera i testova za vežbu. Ovaj udžbenik koji će vam olakšati savladavanje teorijskog dela ispita možete, nabaviti u prostorijama auto škole LUX, po promotivnoj ceni.

Pored kompletne teorijske obuke koja se održava u prostorijama škole, nudimo vam mogućnost da na našoj internet stranici vežbate on-line testove za polaganje ispita i tako na zanimljiv i zabavan način steknete procenu o nivou vašeg znanja.

Najbitniji segment obuke svakog vozača, svakako je praktična obuka upravljanja vozilom u saobraćaju. Naš licencirani i profesionalni tim instruktora pružiće vam svu stručnu i tehničku pomoć da što pre stignete do cilja, a to je vozačka dozvola. Poligon za obuku koji koristi naša škola nalazi se u Gandijevoj ulici bb, blok 44, sa savske strane.

Kako bismo što većem broju kandidata omogućili da stignu do vožačke dozvole, auto škola LUX, pored povoljnih cena, nudi i brojne pogodnosti pri plaćanju.

MI ŠKOLUJEMO VOZAČE – siguran i brz put do vozačke dozvole!

Danas Zatvoreno UTC+2

09:00 - 17:00
 • Ponedeljak
  09:00 - 17:00
 • Utorak
  09:00 - 17:00
 • Sreda
  09:00 - 17:00
 • Četvrtak
  09:00 - 17:00
 • Petak
  09:00 - 17:00
 • Subota
  09:00 - 14:00
 • Nedelja
  Slobodan dan

Opseg Cena

80000 - sa ispitima sa taksama MUP-a, bez lekarskog uverenja i prve pomoći (Ažurirano: feb.23)
80.000 RSD
85.000 RSD

Cena

80.000 RSD

Statistike

694 Pregledi
Ocena
0 Omiljeno
0 Podeli

Mapa

Autor