Auto škola Zlatnik Zemun

Auto škola Zlatnik Zemun

Prosečno Recenzija

SLIKE

OPIS

Tražite pouzdanu auto školu u Zemunu? Slobodno se javite našem operateru Marini na četu za preporuku auto škole na ovoj lokaciji. Spremili smo i pogodnost za kandidate koji upišu auto školu preko našeg portala!

Auto škola Zlatnik u Zemunu je počela sa radom davne 2001. godine u Beogradu od toga dana pa na dalje obučili smo više hiljada kandidata da bezbedno i savesno upravlja svojim vozilom. Imamo jedne od najiskusnijih instruktora koji su u oblasti obučavanja kandidata preko 20 godina i koji tačno znaju kako treba pristupati različitim profilima ljudi. To potvrđuju i rezultati, a to su zadovoljni kandidati koji dalje našu auto školu preporučuju svojim kolegama, rodbini i prijateljima.

Teorijska nastava se održava u učionici u naselju Altina, ulica Vojni Put 270c blok 2. Auto škola Zlatnik u Zemunu je opremljena kompjuterima i video nadzorom po pravilima agencije za bezbednost saobraćaja. Na tim istim kompjuterima kandidati vezbaju tokom trajanja teorijske nastave i naravno slušaju predavanja našeg predavača diplomiranog saobraćajnog inženjera Miroslava Ercegovčevića.

Praktični deo tj. praktične časove održavaju naši instruktori: Zlatko Petrović (direktor auto škole i instruktor, sa radnim iskustvom od 40 godina), Vezir Petrović (instruktor, radno iskustvo 30 godina), Marin Ponorac (instruktor, radno iskustvo 25 godina) i Goran Vasiljević (instruktor, radno iskustvo 5 godina).

Auto škola Zlatnik-L u Zemunu poseduje sledeća vozila za obučavanje kandidata za “B” kategoriju: Opel Corsa, Peugeot 206, Fiat Punto, Seat Ibiza i Škoda Fabia.

Naš cilj je da kandidati steknu i teorijsko i prakticno znanje sa kojim će moći bezbedno da se upuste u vožnju, da čuvaju sebe a zatim i sve druge vozače i pešake oko sebe.

Danas Zatvoreno UTC+1

08:00 - 20:00
 • Ponedeljak
  08:00 - 20:00
 • Utorak
  08:00 - 20:00
 • Sreda
  08:00 - 20:00
 • Četvrtak
  24 hours
 • Petak
  08:00 - 20:00
 • Subota
  08:00 - 20:00
 • Nedelja
  Slobodan dan

Cena

60.000 RSD

Statistike

1529 Pregledi
Ocena
0 Omiljeno
1 podeljeno.

Tagovi

Mapa

Autor

Verifikovan profil

Da li je ovo vaša auto škola?

Verifikacija listinga je najbolji način da upravljate i da zaštitite svoj biznis.