Auto škola Start Drive Banovo brdo

Auto škola Start Drive Banovo brdo

Prosečno Recenzija

OPIS

Tražite pouzdanu auto školu na Banovom brdo? Slobodno se javite našem operateru Marini na četu za preporuku auto škole na ovoj lokaciji. Spremili smo i pogodnost za kandidate koji upišu auto školu preko našeg portala!

Auto škola Start Drive se bavi vrhunskom obukom kandidata u oblasti propisa o bezbednosti saobraćaja i upravljanjem vozilima B kategorije.

Naši stručni kadrovi, koji imaju više decenija iskustva u obučavanju kantidata, garantuju Vam kvalitetno i dugoročno usvajanje znanja, kako iz propisa o bezbednosti saobraćaja tako i iz upravljanja motornim vozilima.

Za sve ovo vreme koliko smo prisutni na ovom tržištu kroz ruke naših licenciranih saobraćajnih inženjera i instruktora proslo je više hiljada kandidata. Ponosni smo što od svih njih stiže mnoštvo novih prepuraka, što samo govori da su zadovoljni i kao ljudi i kao vozači. Naši kadrovi su uvek na svim dodatnim edukacijama i njihovo profesionalno usavršavanje nama je osnovni cilj, jer samo tako održavamo visoku prolaznost i izuzetan kvalitet po kome smo tolike godine poznati.

Posebnost auto-škole Start Drive je visoki nivo usluge i visoki procenat prolaznosti kandidata na ispitima – što je rezultat temeljnog teorijskog i praktičnog rada sa polaznicima. Teorijska nastava se zato održava u manjim grupama gde svako može da zatraži objašnjenje za ono što mu nije jasno i da uz pomoć najsavremenijih tehničkih pomagala lako i samouvereno dodje do vozačke dozvole.

Naš tim čine licencirani predavači, instruktori i ispitivači uz bogat vozni park. Kandidati sami biraju instruktora, automobil za obuku i termin nastave.

Mi Vas ne učimo samo bezbednom upravljanju motornih vozila, učimo Vas kulturi u saobraćaju, što je posebno važno kako za Vas i Vašu porodicu tako i za sve ostale učesnike u saobraćaju. Stvaramo samo savesne, sigurne i profesionalne vožače.

U našoj školi Vas očekuje ljubazno osoblje i profesionalni predavači i instruktori sa dugogodišnjim iskustvom. Pored savremenih klimatizovanih i tehnički ispravnih vozila, našim polaznicima obezbedili smo svu potrebnu literaturu kao i testove koji će olakšati pripremu za polaganje teorijskog dela vozačkog ispita. Visok procent prolaznosti na ispitima rezultat je temeljnog rada sa kandidatima kao i dugogodišnje iskustvo naših instruktora.

Permanentni rad i iskustvo u poslovima obuke vozača , kao i 30-godišnje iskustvo direktora i vlasnika Auto-škole, diplomiranog inženjera saobraćaja, garancija su za dobru i uspešnu obuku.

Ukoliko ne pronađete informacije koje vas zanimaju, slobodno nas kontaktirajte i rado ćemo vam izaći u susret.

Danas Zatvoreno UTC+2

 • Ponedeljak
  Slobodan dan
 • Utorak
  Slobodan dan
 • Sreda
  Slobodan dan
 • Četvrtak
  Slobodan dan
 • Petak
  Slobodan dan
 • Subota
  Slobodan dan
 • Nedelja
  Slobodan dan

Statistike

274 Pregledi
Ocena
0 Omiljeno
0 Podeli

Tagovi

Mapa

Autor

Verifikovan profil

Da li je ovo vaša auto škola?

Verifikacija listinga je najbolji način da upravljate i da zaštitite svoj biznis.