Auto škola Renome L Banovo brdo

Auto škola Renome L Banovo brdo Verifikovana autoškola

Prosečno Recenzija

SLIKE

OPIS

O NAMA – AUTO ŠKOLA RENOME L

Auto škola Renome L je prva privatna auto škola otvorena na teritoriji opštine Čukarica (Banovo Brdo) sada već davne 1994. godine. Zahvaljujući visokom kvalitetu teorijske i praktične obuke, visokokvalifikovanim predavačima sa dugogodišnjim iskustvom, novim i pouzdanim vozilima, možemo da se pohvalimo velikim brojem uspešno obučenih kandidata tokom više od dve decenije rada naše auto škole. Osnovna delatnost škole Renome L je obuka kandidata za sledeće kategorije: AM, A1, A2, A, B. Obuka za polaganje vozačkog ispita vrši se na savremenim vozilima, uz mogućnost izbora instruktora, vozila i termina časova po želji kandidata. Posebno naglašavamo potpuno obnovljeni vozni park koji čine sledeća vozila:
-Fiat Punto
-Citroen C2
-Reno Captur
-Volkswagen Polo
-motocikli
Svim budućim kandidatima za polaganje vozačkog ispita, auto škola Renome L na Banovom Brdu nudi kvalitetnu teorijsku nastavu koja se odvija u prostorijama škole, uz adekvanu opremu. Ukoliko imate bilo kakve poteškoće prilikom spremanja teoretskog dela ispita nudimo mogućnost vežbanja na savremenim računarima koji će znatno olakšati savladavanje gradiva iz ove oblasti. Takođe, kandidatima obezbeđujemo i svu neophodnu literaturu za učenje.
Najbolji dokaz kvalitetnog rada je prolaznost na ispitima 75% i više Praktična obuka upravljanja vozilom jedan je od najvažnijih segmenata obuke svakog budućeg vozača. Naš tim čine iskusni i licencirani instruktori koji su maksimalno posvećeni svakom kandidatu sa željom da im prenesu svoje dugogodišnje znanje o savesnom i propisnom upravljanju vozilom u saobraćaju, jer samo savestan vozač je bezbedan vozač. Poligon koji koristi škola Renome L nalazi se u Košutnjaku, a u kasnijim fazama obuke praktikuje se vožnja na celoj teritoriji grada i u svim uslovima saobraćaja. Pored redovne obuke kandidata, pružamo i usluge dopunske, tj. kondicione vožnje koja je namenjena vozačima koji poseduju vozačku dozvolu, ali ne i dovoljno sigurnosti u vožnji. Još jedna prednost koju nudi auto škola Renome L jeste on-line upis putem našeg sajta, tako da na vreme možete rezervisati Vaše mesto. Na našoj internet stranici dostupni su i online testovi, tako da u svakom trenutku možete vežbati i proveriti Vaše znanje. Sa željom da izađemo u susret što većem broju polaznika, auto škola Renome L nudi mogućnost plaćanja na rate, kao i plaćanje putem administrativne zabrane. U prostorijama naše auto škole organizuje se i kurs prve pomoći, kao i polaganje ispita. Takođe, kod nas možete dobiti i lekarsko uverenje, brzo i jednostavno kako ne biste gubili Vaše vreme.

Telefon: 011/254-2276, 064/33-999-19, 063/276-065 (Whatsapp/Viber)

Video

Danas Zatvoreno UTC+2

09:00 - 17:00
 • Ponedeljak
  09:00 - 17:00
 • Utorak
  09:00 - 17:00
 • Sreda
  09:00 - 17:00
 • Četvrtak
  09:00 - 17:00
 • Petak
  09:00 - 17:00
 • Subota
  09:00 - 14:00
 • Nedelja
  Slobodan dan

Opseg Cena

72000 - sa ispitima sa taksama, bez lekarskog i prve pomoći. (Ažurirano: jan.23)
72.000 RSD
80.000 RSD

Cena

80.000 RSD

Statistike

2336 Pregledi
Ocena
0 Omiljeno
1 podeljeno.

Mapa

Autor