Auto škola Fest Zvezdara

Auto škola Fest Zvezdara Verifikovana autoškola

Prosečno Recenzija

OPIS

Popust ističe za:

nedelja
-2
-5
dana
0
-1
sati
0
0
minuta
-2
-2
sekundi
-5
-4

Auto škola Fest - opis

Auto škola Fest na Zvezdari nedavno je počela sa radom pod vođstvom instruktora sa dugogodišnjim iskustvom koji su želeli da svoje znanje i veštine što kvalitetnije prenesu na buduće kandidate. Pored obuke za standardne kategorije A2, A i B, naša auto škola je prva i jedina u starom delu Beograda, koja je u svoju ponudu uvrstila BE kategoriju.

Osnovni cilj rada auto škole Fest na Zvezdari je obrazovati sigurne i pouzdane vozače, koji će našu školu sa osmehom pominjati i rado je preporučiti svojim prijateljima. Naš tim instruktora koji čini spoj mladosti i iskustva, poseduje sve neophodne licence. Svojom mirnoćom, strpljenjem i staloženošću trude se da što bolje obuče novo pridošle kandidate za vozače.

Smeštena u strogom centru gradskih zbivanja, auto škola Fest Zvezdara nudi kvalitetnu obuku koja kombinuje najbolje od starog sistema obrazovanja sa savremenim metodama koje su prilagođene potrebama savremenih ljudi i njihovim obavezama. Teorijska obuka održava se u moderno opremljenoj učionici koja se nalazi u Bulevaru kralja Aleksandra.

Praktična obuka u školi Fest odvija se na savremenim i pouzdanim vozilima koja su prilagođena za odgovarajuću kategoriju:
– Automobili: Toyota Yaris, Peugeot 208, Golf 7, Volkswagen Polo (нов), Volkswagen UP, Ford Fiesta (dizel), Fiat 500 – novi Fića, Opel Corsa

Motori – svi motori su sa automatskim menjačem

A1 kategorija: TRIO MUSTANG 125cm

A2 kategorija: PIAGGIO BEVERLY 400cn

A kategorija: HONDA NC i HONDA integra

– Prikolice: Tpv trailers

Poligon na kome se održava praktična obuka nalazi se kod TC Karaburma.

Sa željom da izađe u susret što većem broju polaznika, auto škola Fest na Zvezdari nudi mogućnost plaćanja na više rata čekovima građana, putem administrativne zabrane…

Radno vreme:
Ponedeljak – petak od 09-17h
Subota od 09-15h
Nedelja ne radimo

Auto škola Fest, Bulevar kralja Aleksandra 474, Zvezdara, Beograd

Načini plaćanja: 

Plaćanje na 6 mesečnih rata čekovima i administrativnim zabranama ili gotovinom na rate. 

Danas Zatvoreno UTC+2

09:00 - 20:00
 • Ponedeljak
  09:00 - 20:00
 • Utorak
  09:00 - 20:00
 • Sreda
  09:00 - 20:00
 • Četvrtak
  09:00 - 20:00
 • Petak
  09:00 - 20:00
 • Subota
  09:00 - 15:00
 • Nedelja
  Slobodan dan

Opseg Cena

93000 - Portal Radar obezbeđuje pogodnosti za kandidate za B, A2, C i CE kategorije pri registraciji na našem sajtu i rezervaciji pogodnosti na četu. Kako biste ostvarili pravo na ove pogodnosti, uradite sledeće pre upisa u auto školu: 1. Registrujte se na našem sajtu sa pravim podacima. 2.Pošaljite nam poruku na live četu na portalu ili pošaljite mejl na [email protected] da rezervišemo pogodnosti na Vaše ime. 3. Nakon što potvrdimo sa auto školom da ste upisali, ostvarujete pogodnosti. Pitajte nas za pogodnosti pri upisu i za druge kategorije u auto školi Fest. Skrećemo pažnju da auto škola neće odobriti pogodnosti, ukoliko ne uradite gore navedene korake.
93.000 RSD
95.000 RSD

Cena

93.000 RSD

Statistike

5076 Pregledi
4 Omiljeni
3 podeljeno.

Mapa

Autor