Auto škola Bjanka Novi Beograd

Auto škola Bjanka Novi Beograd

Prosečno Recenzija

SLIKE

OPIS

Ova auto škola još uvek ne nudi pogodnosti za kandidate koji žele da upišu ovu auto školu preko našeg portala. Pišite nam na onlajn četu ili na mejl [email protected] i proverićemo sa auto školom da li mogu da Vam ponude pogodnosti, ukoliko se upišete preko našeg portala ili možemo da Vam ponudimo neku drugu auto školu u blizini koja već nudi pogodnosti za kandidate koji se upišu preko našeg portala.

Auto-škola Bjanka posluje od januara 2007. godine. U ovom periodu je kroz školu prošlo nekoliko stotina kandidata koji su u ovoj auto-školi naučili da upravljaju motornim vozilima. Ulažu se veliki napori u poboljšanje u obuci vozača kako bismo opravdali poverenje kako naših bivših kandidata tako i budućih.

Želimo vas na neposredan način upoznati s vašim pravima, ali i dužnostima kao kandidata za vozača. Danas, u poplavi oglasa koji mame svojim sadržajima i obećanjima teško je vama, kao budućem kandidatu odlučiti gde, kada, zašto i koliko. Zato smo odlučili objaviti članke Pravilnika o osposobljavanju kandidata za vozače koji su u direktnoj vezi s vašim pravima i dužnostima.

Pokušaćemo vam pomoći oko izbora vaše auto-škole i ukazati vam na potencijalne zamke primamljivih oglasa, te vam dati sve informacije koje se odnose na rad auto škole i polaganja ispita. Donosimo vam citirane odlomke iz Pravilnika o osposobljavanju kandidata za vozače po kojem posluju auto-škole.

Molimo vas da i vaše roditelje, prijatelje, komšije, decu i sve koje poznajete povedete na put našom stranicom.

Obuka u auto-školi Bjanka se vrši na novim Citroen, Fiat i Peugot vozilima. U auto-školi je zapošljeno 11 instruktora. Prema nastavnom planu, obuka traje 40 časova. Svaki čas traje 45 minuta. Teorijski deo (test) se polaže u našim prostorijama, a praktični deo (vožnja) se polaže na našem poligonu. Zahvaljujući odličnoj obuci visoko stručnih kadrova, visok je procenat kandidata koji prolaze obuku u auto-školi Bjanka iz prvog pokušaja.

Auto-škola Bjanka nudi mogućnost uplate na više rata.

Takođe, auto-škola Bjanka daje popust na kolektivne uplate.

Za zaposlene osobe, kao i za osobe sa malom decom, auto-škola Bjanka nudi mogućnost dolaska instruktora na adresu kandidata.

 • Teoretska obuka kandidata za vozače za A,B i C kategorije
 • Obuka kandidata za vozače za A,B i C kategorije
 • Stručne konsultacije
 • Sprovođenje ispita

Hvala na poverenju !
Vaša Auto Škola " Bjanka “

Telefon: 011/31 80 007

Danas Zatvoreno UTC+2

09:00 - 18:00
 • Ponedeljak
  09:00 - 18:00
 • Utorak
  21:00 - 18:00
 • Sreda
  09:00 - 18:00
 • Četvrtak
  09:00 - 18:00
 • Petak
  09:00 - 18:00
 • Subota
  Slobodan dan
 • Nedelja
  Slobodan dan

Opseg Cena

70000 - sa ispitima, bez Lekarskog i Prve pomoći (Ažurirano: 12. maj 21)
70.000 RSD
74.500 RSD

Cena

70.000 RSD

Statistike

1390 Pregledi
Ocena
0 Omiljeno
0 Podeli

Mapa

Autor

Verifikovan profil

Da li je ovo vaša auto škola?

Verifikacija listinga je najbolji način da upravljate i da zaštitite svoj biznis.