Auto škola Makević Mirijevo

Auto škola Makević Mirijevo

Prosečno Recenzija

SLIKE

OPIS

Postupak od upisa do dobijanja vozačke dozvole je sledeći:
Za upis u Auto školu je potrebna samo lična karta. U Auto školi sklapate Ugovor kojim je regulisan način obuke i način sprovođenja i organizovanja polaganja ispita.

Nakon upisa dogovarate termine sa predavačem za teorijsku obuku u terminima kad vama odgovara (nemamo fiksne termine). Teorijska obuka traje otprilike 30 dana.

Nakon završene teorijske obuke, vrši se prijava teorijskog dela ispita. Prijava se vrši u Auto školi tako što se izvrši uplata i priloži dokaz o uplati takse MUP-u (Primer uplatnice možete videti na stranici cenovnik). Termini za polaganje budu unapred određeni od strane MUP-a. Prijava za polaganje se vrši najmanje osam dana pre termina polaganja.

Nakon položenog teorijskog dela ispita potrebno je izvaditi lekarsko uverenje za vozača određene kategorije i tada se započinje sa praktičnom obukom. Dnevno je moguće imati najviše dva časa i termini se zakazuju u dogovoru sa instruktorom.

U toku ili nakon završene praktične obuke potrebno je da položite Ispit iz Prve pomoći što vam je neophodno da izađete na praktični ispit.

Nakon završene praktične obuke, vrši se prijava praktičnog dela ispita. Prijava se vrši u Auto školi tako što se izvrši uplata i priloži dokaz o uplati takse MUP-u (Primer uplatnice možete videti na stranici cenovnik). Termini za polaganje budu unapred određeni od strane MUP-a. Prijava za polaganje se vrši najmanje osam dana pre termina polaganja.

Nakon položenog praktičnog dela ispita u Auto školi dobijate UVERENJE o položenom vozačkom ispitu i odlazite u Policijsku upravu Ljermontova 12 po svoju DOZVOLU, stavite na vozilo nalepnicu „P“ (dobićete od nas uz Uverenje) i vozite!!!

Danas Zatvoreno UTC+2

10:00 - 17:00
 • Ponedeljak
  10:00 - 17:00
 • Utorak
  10:00 - 17:00
 • Sreda
  10:00 - 17:00
 • Četvrtak
  10:00 - 17:00
 • Petak
  10:00 - 17:00
 • Subota
  Slobodan dan
 • Nedelja
  Slobodan dan

Opseg Cena

74000 - sa ispitima, lekarskim i prvom pomoći (Ažurirano: 19. maj 21)
68.000 RSD
74.000 RSD

Cena

74.000 RSD

Statistike

809 Pregledi
Ocena
0 Omiljeno
0 Podeli

Mapa

Autor

Verifikovan profil

Da li je ovo vaša auto škola?

Verifikacija listinga je najbolji način da upravljate i da zaštitite svoj biznis.