Auto škola Delfin

Auto škola Delfin

Prosečno Recenzija

OPIS

Kvalitetna obuka za vozače, teorija i praksa, uz nadzor sposobnih i iskusnih profesionalaca kao instruktora očekuje Vas u Mirijevu, u auto-školi DELFIN.

Nalazimo se na adresi Mirijevski venac 52.

Našim kandidatima obuka je dostupna u toku čitavog dana i može se organizovati u vremenskom terminu koji Vam odgovara. Pored izuzetnih instruktora, naša škola takođe za obuku koristi računare pomoću kojih kandidati mogu bilo kada da provere znanje, vežbaju ili uče.

Teorijski deo obuke za vozače organizuje se u našim prostorijama u auto-školi Delfin, u lepom i prijatnom enterijeru.

Tokom obuke koristimo raznovrsna nastavna sredstva i računare. Cilj teorijskog dela obuke je da upozna kandidate sa svakim detaljem bezbednog učešća u saobraćaju, da bi postali sposobni i bezbedni vozači. Uz pomoć iskusnih instruktora, naučićete saobraćajnu signalizaciju, pravila i sve ostale segmente obuke.

Naš vozni park sadrži pet automobila za vežbu i polaganje ispita: Hyndai Atos Prime, Reno Modus, Fiat Punto, Yugo Koral In.

Kada je reč o praktičnom delu obuke u našoj školi Delfin, on se održava po čitavom gradu da bi se kandidati što bolje navikli da vešto upravljaju vozilom u bilo kakvim uslovima i poteškoćama.

Zvanično radno vreme naše škole je 10-18h, međutim praksu držimo i van tog perioda, kako se instruktori i kandidati međusobno dogovore u skladu sa svojim obavezama.

Na kraju, ali ne i najmanje važno, auto-škola Delfin poseduje poligon za vežbu koji je smešten kraj Pionir hale, u lako pristupačnom prostoru bez opterećenosti saobraćajem.

Ovaj prostor se održava redovno i uredno je obeležen. Važimo za jedan od retkih poligona u našem gradu koji nudi ovaj nivo pristupačnosti, a da je istovremeno i neometen od ostalih učesnika u saobraćaju.

Tel: 011/ 343 55 89

B kategorija – zakon, pravila i cena obuke »

Danas Zatvoreno UTC+2

10:00 - 18:00
 • Ponedeljak
  10:00 - 18:00
 • Utorak
  10:00 - 18:00
 • Sreda
  10:00 - 18:00
 • Četvrtak
  10:00 - 18:00
 • Petak
  10:00 - 18:00
 • Subota
  Slobodan dan
 • Nedelja
  Slobodan dan

Opseg Cena

81000 sa ispitima, lekarskim i prvom pomoći (Ažurirano: 13. maj 21)
76.000 RSD
81.000 RSD

Cena

81.000 RSD

Statistike

2247 Pregledi
Ocene
0 Omiljeno
0 Podeli

Tagovi

Mapa

Autor

Verifikovan profil

Da li je ovo vaša auto škola?

Verifikacija listinga je najbolji način da upravljate i da zaštitite svoj biznis.