Auto škola Vihor Karaburma

Auto škola Vihor Karaburma

Prosečno Recenzija

SLIKE

OPIS

Auto škola Vihor nudi Vam jednu od najkvalitetnijih obuka u Srbiji, za kategorije AM, A1, A2 i B. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i profesionalnosti našeg tima instruktora uspešno smo obučili veliki broj kandidata koji su sada odgovorni vozači.

Obuka za polaganje vozačkog ispita u auto školi Vihor vrši se na novim klimatizovanim vozilima, uz mogućnost izbora instruktora, vozila i vremena za obuku, po Vašoj želji. Takođe, svim kandidatima nudimo kvalitetnu teorijsku nastavu, koja je u potpunosti prilagođena potrebama i obavezama polaznika.

Uz primenu savremenih metoda i kompletan materijal za uvežbavanje testova, trudimo se da svakom kandidatu omogućimo da brzo i lako stekne neophodno znanje kako bi uspešno položio teorijski deo ispita. Naš tim čine licencirani predavači i ispitivači koji poseduju višegodišnje iskustvo i koji su do sada obučili veliki broj zadovoljnih polaznika koji su uspešno prošli put do vozačke dozvole.

Praktična obuka upravljanja vozilom u saobraćaju, jedan je od najbitnijih segmenata prilikom obuke svakog budućeg vozača. Instruktori auto škole Vihor pružiće Vam svu neophodnu pomoć da savladate sve tehnike i izazove gradske vožnje, kao i poznavanje saobraćajnih propisa. Svojim iskustvom i pedagoškim pristupom nastoje da stvore sposobne vozače koji će sa sigurnošću upravljati motornim vozilom.

Osim najkvalitetnije obuke, auto škola Vihor nudi povoljne cene i brojne pogodnosti prilikom upisa. Svim kandidatima nudimo plaćanje u više rata, uz mogućnost da broj rata sami izaberete, s tim što isplata mora biti potpuna po završetku obuke.

Kvalitetna obuka vozača i priprema za polaganje vozačkog ispita omogućili su nam da steknemo veliki broj zadovoljnih kandidata koji su danas uspešni vozači i koji su nas rado preporučili članovima svoje porodice i prijateljima. Ukoliko i Vi želite da kvalitetno naučite da vozite, naši iskusni instruktori i moderan vozni park stoje Vam na raspolaganju.

Telefon: 011/299 47 50

Video

Danas Zatvoreno UTC+1

 • Ponedeljak
  09:00 - 17:00
 • Utorak
  09:00 - 17:00
 • Sreda
  09:00 - 17:00
 • Četvrtak
  09:00 - 17:00
 • Petak
  09:00 - 17:00
 • Subota
  Slobodan dan
 • Nedelja
  Slobodan dan

Opseg Cena

69500 - sa ispitima, lekarskim i prvom pomoći (Ažurirano: 14. maj 21)
62.000 RSD
69.500 RSD

Cena

69.500 RSD

Statistike

705 Pregledi
Ocena
0 Omiljeno
0 Podeli

Mapa

Autor

Verifikovan profil

Da li je ovo vaša auto škola?

Verifikacija listinga je najbolji način da upravljate i da zaštitite svoj biznis.