Auto škola Jane Čukarica

Auto škola Jane Čukarica

Prosečno Recenzija

SLIKE

OPIS

Tražite pouzdanu auto školu na Čukarici? Slobodno se javite našem operateru Marini na četu za preporuku auto škole na ovoj lokaciji. Spremili smo i pogodnost za kandidate koji upišu auto školu preko našeg portala!

Auto škola Jane jedna je od najstarijih auto škola u Beogradu i nudi Vam pre svega sigurnost, kvalitet i pouzdanost nakon tolikih godina iskustva. U okviru naše škole na raspolaganju su Vam najsavremenija nastavna sredstva, bogat nastavni program, kompletno opremljene učionice i iskusni nastavni kadar.

Specifičnost rada auto škole Jane ogleda se u uvažavanju zahteva i potreba kandidata koji imaju mogućnost izbora instruktora, automobila i termina obuke. U našoj školi obuka za polaganje vožnje predstavlja pravo zadovoljstvo, jer se izvodi na kvalitetnim i bezbednim automobilima.

Naš tim čine licencirani instruktori, predavači i ispitivači sa dugogodišnjim iskustvom koji uvek izlaze u susret kandidatima, u pogledu izbora termina obuke. Uz konstantnu pažnju i savete naših instruktora koji se nesebično trude da Vam prenesu svoje znanje, uspešno ćete savladati sve prepreke na putu do vozačke dozvole.

Auto škola Jane svim kandidatima nudi interaktivnu nastavu koju održava licencirani predavač, uz primenu najsavremenijih nastavnih sredstava i bogat program. Kompletna teorijska nastava odvija se u multimedijalno opremljenim učionicama, što omogućava brže i efikasnije savladavanje gradiva. Takođe, nudimo Vam mogućnost da na našoj internet stranici preuzmete testove u PDF formatu, što će Vam znatno olakšati učenje.

Pored redovne obuke, pružamo i usluge dopunske, tj. kondicione vožnje za one koji poseduju vozačku dozvolu, ali nisu dugo upravljali vozilom i potrebno im je usavršavanje vozačkih sposobnosti. Elementi vožnje koji se vežbaju na ovim časovima potpuno su prilagođeni individualnim potrebama kandidata. Obuka se usmerava ciljano ka poboljšanju koje dovodi do sigurnog upravljanja vozilom koje je i naš cilj.

Auto škola Jane želi da uputi posebnu poruku roditeljima svih budućih vozača kako bi se i oni aktivno uključili u proces osposobljavanja svoje dece i pružili im neophodnu pomoć, podršku i koristan savet. Pozivamo Vas da nas posetite i upoznate naše osoblje koje će pružiti svoje stručne sposobnosti da Vaš mladi vozač kvalitetno usvoji sva potrebna znanja i što viši nivo veštine kako bi sutra bio siguran u saobraćaju u svakom pogledu.

Telefon: 063/873-1882, 011/2580-711

Video

Danas Zatvoreno UTC+2

 • Ponedeljak
  09:00 - 20:00
 • Utorak
  09:00 - 20:00
 • Sreda
  09:00 - 20:00
 • Četvrtak
  09:00 - 20:00
 • Petak
  21:00 - 20:00
 • Subota
  Slobodan dan
 • Nedelja
  Slobodan dan

Opseg Cena

64000 - sa ispitima (+takse MUP-a), bez lekarskog uverenja i prve pomoći
64.000 RSD
70.000 RSD

Cena

70.000 RSD

Statistike

5190 Pregledi
Ocena
0 Omiljeno
1 podeljeno.

Mapa

Autor

Verifikovan profil

Da li je ovo vaša auto škola?

Verifikacija listinga je najbolji način da upravljate i da zaštitite svoj biznis.