Auto škola De Boj Batajnica

Auto škola De Boj Batajnica

Prosečno Recenzija

SLIKE

OPIS

Vežbajte sa nama teorijski ispit koji vam je pripremila Auto škola DE – BOJ. Pored svakog pitanja je navedena kategorija oblasti. Posle završenog ispita možete pogledati tačne rezultate. Svaki test je vremenski ograničen. Želimo vam uspešno rešavanje testova i brzo polaganje vozačkog ispita.Test se sastoji od 41 pitanja. Kilikom na kvadrat pored ponuđenih odgovora rešavate test.U nekim pitanjima potrebno je označiti više tačnih odgovora. (piše ispod pitanja). Na pitanja sa više tačnih odgovora priznaju se samo kompletno rešena pitanja. (ne računa se pola ili trećina).

Po završetku teorijske nastave naredni korak u osposobljavanju kandidata je polaganje teorijskog dela vozačkog ispita.Vozački ispit se sastoji iz dva dela teorijskog ispita i praktičnog ispita.

Praktična obuka kandidata se može otpočeti tek nakon što kandidat položi teorijski ispit i dobije potvrdu o položenom teorijskom ispitu.Njen osnovni cilj je da kandidata obuči za samostalno i bezbedno upravljanje vozilom u saobraćaju na putu.

PRAKTIČAN DEO OBUKE:

Sadrži određenog broja moto časova koji se izvode po planu i programu predviđenim važećim pravilnicima. Individualno se prilagođava svakom kandidatu shodno njegovim sposobnostima. Auto škole uglavnom nude više tipova vozila na kojima se vrši obuka shodno afinitetima kandidata.

Pogledajte cene obuke u auto školama Beograda »

B kategorija – zakon, pravila i cena obuke »

Danas Zatvoreno UTC+1

 • Ponedeljak
  10:00 - 18:00
 • Utorak
  10:00 - 18:00
 • Sreda
  10:00 - 18:00
 • Četvrtak
  10:00 - 18:00
 • Petak
  10:00 - 18:00
 • Subota
  10:00 - 14:00
 • Nedelja
  Slobodan dan

Cena

60.000 RSD

Statistike

1553 Pregledi
Ocene
0 Omiljeno
0 Podeli

Tagovi

Mapa

Autor

Verifikovan profil

Da li je ovo vaša auto škola?

Verifikacija listinga je najbolji način da upravljate i da zaštitite svoj biznis.