Auto škola Tref Palilula

Auto škola Tref Palilula

Prosečno Recenzija

OPIS

Poštovani Zorane,

Nije potrebno da nam se javljate na online četu i preko mejla da nam pretite da ćete da podnesete tužbu protiv nas, jer na Vašem Google profilu se pojavljuje jedna loša recenzija od korisnika sa našeg sajta, koji, između ostalog, ostavio je tu recenziju i na Vašem Google profilu.

Na Vaš zahtev smo obrisali sve informacije o auto školi sa profila auto škole na našem sajtu. Prethodno, kada su informacije bile uploadovane na naš sajt, stavili smo link ka sajtu Vaše auto škole kao ka originalnom izvoru informacija i dok niste dobili malo više slobodnog vremena da istražite šta sve kažu o Vašoj auto školi, nije Vam smetalo da se te informacije nalaze na našem sajtu.

Nikako nismo koristili naziv Vaše auto škole zlonamerno kao što tvrdite, već Vam toliko smeta jedna loša recenzija sa našeg sajta da izmišljate razloge kako bi je sklonili, umesto da se usredsredite na poboljšavanje rada Vaše auto škole.

Očigledno da Vam smeta recenzija, jer ste u naslov mejla stavili “Recenzije sa veba", a ne zlonamerna upotreba Vašeg pravnog imena ili Kršenje autorkih prava.

Mi ne snosimo odgovornost za komentare korisnika na našem sajtu, ali u isto vreme nemamo nameru da ih brišemo na zahtev auto škola.

Takođe mi ne snosimo odgovornost u vezi toga što Google objavljuje recenzije sa drugih sajtova na Google profilu preduzeća.

Ako je Vaša auto škola dobra, ne vidimo razloga zašto biste se brinuli zbog jedne loše recenzije.

Druge auto škole pored

Statistike

2195 Pregledi
Ocena
0 Omiljeno
0 Podeli

Autor

Verifikovan profil

Da li je ovo vaša auto škola?

Verifikacija listinga je najbolji način da upravljate i da zaštitite svoj biznis.