Auto škola Fest Karaburma Palilula

Auto škola Fest Karaburma Palilula Verifikovana autoškola

Prosečno Recenzija

OPIS

Auto škola Fest sa Zvezdare na nedavno je počela sa radom i na Karaburmi pod vođstvom instruktora sa dugogodišnjim iskustvom koji su želeli da svoje znanje i veštine što kvalitetnije prenesu na buduće kandidate.
Osnovni cilj rada auto škole Fest na Zvezdari je obrazovati sigurne i pouzdane vozače, koji će našu školu sa osmehom pominjati i rado je preporučiti svojim prijateljima. Naš tim instruktora koji čini spoj mladosti i iskustva, poseduje sve neophodne licence. Svojom mirnoćom, strpljenjem i staloženošću trude se da što bolje obuče novo pridošle kandidate za vozače.
Smeštena u strogom centru gradskih zbivanja, auto škola Fest Karaburma nudi kvalitetnu obuku koja kombinuje najbolje od starog sistema obrazovanja sa savremenim metodama koje su prilagođene potrebama savremenih ljudi i njihovim obavezama. Teorijska obuka održava se u moderno opremljenoj učionici koja se nalazi u Vojvode Micke Krstića 1E, lokal 2 (Dunavske Terase)

Praktična obuka u školi Fest odvija se na savremenim i pouzdanim vozilima koja su prilagođena za odgovarajuću kategoriju:

Poligon na kome se održava praktična obuka nalazi se kod TC Karaburma
Sa željom da izađe u susret što većem broju polaznika, auto škola Fest na Karaburmi nudi mogućnost plaćanja na više rata čekovima građana, putem administrativne zabrane…
Radno vreme:
Ponedeljak – petak od 09-18h
Subota od 09-14h
Nedelja ne radimo

Načini plaćanja: 

Plaćanje na 6 mesečnih rata čekovima i administrativnim zabranama ili gotovinom na rate. 

Pogodnosti

Fest

Portal Radar obezbeđuje pogodnosti za kandidate za B, A2 kategorije pri registraciji na našem sajtu i rezervaciji istih na četu. Kako biste ostvarili pravo na ove pogodnosti, uradite sledeće pre upisa u auto školu: 1. Registrujte se na našem sajtu sa pravim podacima. 2.Pošaljite nam poruku na live četu na portalu ili pošaljite mejl na [email protected] da rezervišemo pogodnosti na Vaše ime. 3. Šaljemo Vam potvrdu rezervacije na Vaš broj telefona. 4. Nakon što potvrdimo sa auto školom da ste upisali, ostvarujete pogodnosti. Pitajte nas za pogodnosti pri upisu i za druge kategorije u auto školi Fest. Skrećemo pažnju da auto škola neće odobriti pogodnosti, ukoliko ne uradite gore navedene korake.

Datum isteka:May 1, 2023 10:13 am

Email Kupon Kopiraj Kod

Danas Otvoreno sada UTC+2

09:00 - 18:00
 • Ponedeljak
  09:00 - 18:00
 • Utorak
  09:00 - 18:00
 • Sreda
  09:00 - 18:00
 • Četvrtak
  09:00 - 18:00
 • Petak
  09:00 - 18:00
 • Subota
  09:00 - 18:00
 • Nedelja
  Slobodan dan

Opseg Cena

69.000- Portal Radar obezbeđuje pogodnosti za kandidate za B, A2, C i CE kategorije pri registraciji na našem sajtu i rezervaciji pogodnosti na četu. Kako biste ostvarili pravo na ove pogodnosti, uradite sledeće pre upisa u auto školu: 1. Registrujte se na našem sajtu sa pravim podacima. 2.Pošaljite nam poruku na live četu na portalu ili pošaljite mejl na [email protected] da rezervišemo pogodnosti na Vaše ime. 3. Nakon što potvrdimo sa auto školom da ste upisali, ostvarujete pogodnosti. Pitajte nas za pogodnosti pri upisu i za druge kategorije u auto školi Fest. Skrećemo pažnju da auto škola neće odobriti pogodnosti, ukoliko ne uradite gore navedene korake.
69.000 RSD
71.000 RSD

Cena

71.000 RSD

Statistike

4229 Pregledi
0 Ocena
4 Omiljeni
3 podeljeno.

Mapa

Autor