Auto škola Fest Karaburma Palilula

Auto škola Fest Karaburma Palilula Verifikovana autoškola

Prosečno Recenzija

OPIS

Auto škola Fest sa Zvezdare na nedavno je počela sa radom i na Karaburmi pod vođstvom instruktora sa dugogodišnjim iskustvom koji su želeli da svoje znanje i veštine što kvalitetnije prenesu na buduće kandidate.
Osnovni cilj rada auto škole Fest na Zvezdari je obrazovati sigurne i pouzdane vozače, koji će našu školu sa osmehom pominjati i rado je preporučiti svojim prijateljima. Naš tim instruktora koji čini spoj mladosti i iskustva, poseduje sve neophodne licence. Svojom mirnoćom, strpljenjem i staloženošću trude se da što bolje obuče novo pridošle kandidate za vozače.
Smeštena u strogom centru gradskih zbivanja, auto škola Fest Karaburma nudi kvalitetnu obuku koja kombinuje najbolje od starog sistema obrazovanja sa savremenim metodama koje su prilagođene potrebama savremenih ljudi i njihovim obavezama. Teorijska obuka održava se u moderno opremljenoj učionici koja se nalazi u Vojvode Micke Krstića 1E, lokal 2 (Dunavske Terase)

Praktična obuka u školi Fest odvija se na savremenim i pouzdanim vozilima koja su prilagođena za odgovarajuću kategoriju:

Poligon na kome se održava praktična obuka nalazi se kod TC Karaburma
Sa željom da izađe u susret što većem broju polaznika, auto škola Fest na Karaburmi nudi mogućnost plaćanja na više rata čekovima građana, putem administrativne zabrane…
Radno vreme:
Ponedeljak – petak od 09-18h
Subota od 09-14h
Nedelja ne radimo

Načini plaćanja: 

Plaćanje na 6 mesečnih rata čekovima i administrativnim zabranama ili gotovinom na rate. 

Danas Zatvoreno UTC+2

 • Ponedeljak
  09:00 - 18:00
 • Utorak
  09:00 - 18:00
 • Sreda
  09:00 - 18:00
 • Četvrtak
  09:00 - 18:00
 • Petak
  09:00 - 18:00
 • Subota
  09:00 - 18:00
 • Nedelja
  Slobodan dan

Opseg Cena

73.000- Portal Radar obezbeđuje pogodnosti za kandidate za B, A2, C i CE kategorije pri registraciji na našem sajtu i rezervaciji pogodnosti na četu. Kako biste ostvarili pravo na ove pogodnosti, uradite sledeće pre upisa u auto školu: 1. Registrujte se na našem sajtu sa pravim podacima. 2.Pošaljite nam poruku na live četu na portalu ili pošaljite mejl na [email protected] da rezervišemo pogodnosti na Vaše ime. 3. Nakon što potvrdimo sa auto školom da ste upisali, ostvarujete pogodnosti. Pitajte nas za pogodnosti pri upisu i za druge kategorije u auto školi Fest. Skrećemo pažnju da auto škola neće odobriti pogodnosti, ukoliko ne uradite gore navedene korake.
73.000 RSD
75.000 RSD

Cena

73.000 RSD

Statistike

4479 Pregledi
Ocena
4 Omiljeni
3 podeljeno.

Mapa

Autor