Auto škola Vidana Čukarica

Auto škola Vidana Čukarica Verifikovana autoškola

Prosečno Recenzija

OPIS

Popust ističe za:

nedelja
0
0
dana
0
3
sati
2
2
minuta
5
2
sekundi
4
7

Auto škola Vidana - opis

KRATAK ISTORIJAT

Auto škola Vidana sa sedištem na Čukaričkoj padini, Strugarska 1a, posluje od februara 2006, godine. Otvarajući auto školu, imali smo za cilj da postavimo neke nove standarde u obuci i oplemenimo obuku u odnosu na ustaljeni kliše koji je vladao. Od male auto škole na početku, koja je radila sa 3 vozila B kategorije, za 12 godina prerasli smo u lepu porodicnu firmu, zahvaljujući našim zadovoljnim polaznicima. Uspešno smo prošli kroz buru koju su izazvali Novi zakon i pravilnici koji se odnose na nov način obuke, polaganja i ostalog vezanog za auto škole. Prva smo škola u Srbiji koja je organizovala polaganje vozačkog ispita B kategorije po novom sistemu, i prva uverenja o položenom vozačkom ispitu, izdata su upravo u našoj auto školi. Licencu za rad smo dobili kao 10-ti u Srbiji i trenutno posedujemo dozvolu za obučavanje kandidata za A1,A2,A,B,C i CE kategoriju.

VIDANA DANAS

Nalazimo se trenutno na dve lokacije: u Strugarskoj 1a, na Čukaričkoj padini, gde nam je sedište i u Filmskom gradu u ul. Ilije Stojadinović 22, gde nam je upisno mesto. U najskorijoj budućnosti, to upisno mesto će prerasti u novu Auto školu GP TEAM, koja će biti deo porodice Vidana. Na ovaj korak smo se odlučili zbog velikog broja polaznika iz tog dela grada, a i zbog bržeg i kvalitetnijeg obavljanja obuke, kao i ispita. Procenat polaganja teorijskog i praktičnog ispita, u našoj školi je na jako visokom nivou. Teorijska nastava nam se ne ograničava na obaveznih 40 časova, već sa kandidatima radimo do momenta kada smo sigurni da su savladali teorijsko gradivo za polaganje teorijskog ispita. Prolaznost na teorijskom ispitu je preko 90%. Trudimo se da sa kandidatima u praktičnoj obuci, provezemo što veći broj kilometara, u svim uslovima saobraćaja. Vozila Vidane vide se u svim delovima grada, po čemu smo prepoznatljivi. Prolazimo zajedno sa kandidatima sva beogradska čvorišta i na taj način prikupljamo iskustva koja će kasnioje, vozaču početniku, biti od neprocenjivog značaja. To očigledno daje rezultate i na samom ispitu, jer imamo jako mali broj ponavljača. Svakodnevno se srećemo i vozački se pozdravljamo sa našim mladim vozačima u saobraćaju. Normalno je da se članovi porodice međusomno pozdravljaju.

Vozni park auto škole Vidana:

A1: skuter Suzuku an125

A2: Kumco xsaiting 500 maksi skuter, Honda cbr500

A: Honda cbr600, Yamaha xj6

B: BMW serije 1 116d, BMW 318d, BMW X2, Mini Cooper, Suzuki Swift hibrid, Fiat Sedici, Golf 7

Grupa kreće krajem meseca oko 25. 

Poligon: ul. Vodovodska, Bele vode

Plaćanje: čekovima, zabranama, na rate po dogovoru.

Pogodnosti

vidana

Upišite auto školu u Čukaričkoj padini preko portala Radar i ostvarite pogodnosti pri registraciji na našem sajtu i rezervaciji pogodnosti na četu. Kako biste ostvarili pravo na popust, uradite sledeće pre upisa: 1. Registrujte se na našem sajtu sa pravim podacima. 2. Pošaljite nam poruku na live četu na portalu ili pošaljite mejl na [email protected]. 3. Šaljemo Vam potvrdu rezervacije na Vaš broj telefona. 4. Nakon što potvrdimo sa auto školom da ste upisali, ostvarujete pogodnosti. Pitajte nas za pogodnosti pri upisu i za druge kategorije u auto školi Sušić. Skrećemo pažnju da auto škola neće odobriti pogodnost, ukoliko ne uradite gore navedene korake. Javite se na četu za više informacija i za rezervaciju pogodnosti.

Datum isteka:June 5, 2023 9:54 am

Email Kupon Kopiraj Kod

Danas Zatvoreno UTC+2

 • Ponedeljak
  08:00 - 20:00
 • Utorak
  08:00 - 20:00
 • Sreda
  08:00 - 20:00
 • Četvrtak
  08:00 - 20:00
 • Petak
  08:00 - 20:00
 • Subota
  09:00 - 14:00
 • Nedelja
  Slobodan dan

Opseg Cena

85500- sa ispitima, taksama, prvom pomoći, gratis lekarskim koje se rezerviše na portalu Radar (Ažurirano jan. 23)
85.500 RSD
88.000 RSD

Cena

85.500 RSD

Statistike

1666 Pregledi
Ocene
0 Omiljeno
1 podeljeno.

Mapa