Auto škola Vidana Čukarica

Auto škola Vidana Čukarica

Prosečno Recenzija

SLIKE

OPIS

Tražite pouzdanu auto školu na Čukarici? Slobodno se javite našem operateru Marini na četu za preporuku auto škole na ovoj lokaciji. Spremili smo i pogodnost za kandidate koji upišu auto školu preko našeg portala!

KRATAK ISTORIJAT

Auto škola Vidana sa sedištem na Čukaričkoj padini, Strugarska 1a, posluje od februara 2006, godine. Otvarajući auto školu, imali smo za cilj da postavimo neke nove standarde u obuci i oplemenimo obuku u odnosu na ustaljeni kliše koji je vladao. Od male auto škole na početku, koja je radila sa 3 vozila B kategorije, za 12 godina prerasli smo u lepu porodicnu firmu, zahvaljujući našim zadovoljnim polaznicima. Uspešno smo prošli kroz buru koju su izazvali Novi zakon i pravilnici koji se odnose na nov način obuke, polaganja i ostalog vezanog za auto škole. Prva smo škola u Srbiji koja je organizovala polaganje vozačkog ispita B kategorije po novom sistemu, i prva uverenja o položenom vozačkom ispitu, izdata su upravo u našoj auto školi. Licencu za rad smo dobili kao 10-ti u Srbiji i trenutno posedujemo dozvolu za obučavanje kandidata za A1,A2,A,B,C i CE kategoriju.

VIDANA DANAS

Nalazimo se trenutno na dve lokacije: u Strugarskoj 1a, na Čukaričkoj padini, gde nam je sedište i u Filmskom gradu u ul. Ilije Stojadinović 22, gde nam je upisno mesto. U najskorijoj budućnosti, to upisno mesto će prerasti u novu Auto školu GP TEAM, koja će biti deo porodice Vidana. Na ovaj korak smo se odlučili zbog velikog broja polaznika iz tog dela grada, a i zbog bržeg i kvalitetnijeg obavljanja obuke, kao i ispita. Procenat polaganja teorijskog i praktičnog ispita, u našoj školi je na jako visokom nivou. Teorijska nastava nam se ne ograničava na obaveznih 40 časova, već sa kandidatima radimo do momenta kada smo sigurni da su savladali teorijsko gradivo za polaganje teorijskog ispita. Prolaznost na teorijskom ispitu je preko 90%. Trudimo se da sa kandidatima u praktičnoj obuci, provezemo što veći broj kilometara, u svim uslovima saobraćaja. Vozila Vidane vide se u svim delovima grada, po čemu smo prepoznatljivi. Prolazimo zajedno sa kandidatima sva beogradska čvorišta i na taj način prikupljamo iskustva koja će kasnioje, vozaču početniku, biti od neprocenjivog značaja. To očigledno daje rezultate i na samom ispitu, jer imamo jako mali broj ponavljača. Svakodnevno se srećemo i vozački se pozdravljamo sa našim mladim vozačima u saobraćaju. Normalno je da se članovi porodice međusomno pozdravljaju.

Video

Danas Otvoreno sada UTC+1

08:00 - 20:00
 • Ponedeljak
  08:00 - 20:00
 • Utorak
  08:00 - 20:00
 • Sreda
  08:00 - 20:00
 • Četvrtak
  08:00 - 20:00
 • Petak
  08:00 - 20:00
 • Subota
  09:00 - 14:00
 • Nedelja
  Slobodan dan

Opseg Cena

66400 - prvi izlasci na ispite, bez lekarskog i prve pomoći (Ažurirano 3.21)
66.400 RSD
73.900 RSD

Cena

73.900 RSD

Statistike

606 Pregledi
Ocena
0 Omiljeno
1 podeljeno.

Mapa

Autor

Verifikovan profil

Da li je ovo vaša auto škola?

Verifikacija listinga je najbolji način da upravljate i da zaštitite svoj biznis.