fbpx
Auto škola Beo Znanje

Auto škola Beo Znanje

Prosečno Recenzija

Opis auto škole

Auto škola BEO ZNANJE počela je sa radom 2004. godine i vrši obuku kandidata za vozače „B“ kategorije. Osnivač i vlasnik škole je Veselin M Vujisić, diplomirani saobraćajni inženjer, sa dugogodišnjim iskustvom u obuci budućih vozača.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i stručnosti naših instruktora, modernom voznom parku, korektnom odnosu prema kandidatima i najpovoljnijim cenama u gradu, postavili smo nove kriterijume u kvalitetu obuke kandidata u Beogradu, ali i šire.

Obuka vozača u auto školi BEO ZNANJE vrši se po najsavremenijim edukativnim metodama, u skladu sa novim Pravilnikom o obuci vozača. Kandidatima su na raspolaganju pouzdana i moderna vozila, uz mogućnost izbora instruktora i termina za obuku, u skladu sa Vašim potrebama.

Naš tim čine iskusni instruktori koji redovno prate svetska zbivanja iz oblasti obuke vozača i usavršavaju se na seminarima. Auto škola BEO ZNANJE je jedina u gradu koja Vam pruža mogućnost da se obučavate kod ženskog instruktora.

Teorijska obuka kandidata obavlja se u prostorijama naše škole u Železniku, uz primenu najsavremenijih informatičkih i multimedijalnih tehnologija. Sa ciljem da doprinesemo sigurnosti u saobraćaju na putevima u našoj zemlji, ali i u Evropi, trudimo se da maksimalno prenesemo naše dugogodišnje znanje i iskustvo na buduće vozače.

Auto škola BEO ZNANJE može da se pohvali velikim brojem kandidata koji su uz našu stručnu pomoć uspešno prešli put do vozačke dozvole. Ovim putem želimo da im zahvalimo na poverenju i da ujedno pozovemo sve potencijalne polaznike da nas kontaktiraju i dođu da se dogovorimo.

Zahvaljujući idealnoj lokaciji u tržnom centru kod nove mesne zajednice u Železniku do nas možete stići autobuskim linijama 58 i 88 (pretposlednja stanica).

Pretražite auto škole u Čukarici / auto škole na Banovom Brdu / auto škole u Železniku / auto škole u Filmskom gradu »

Pogledajte cene obuke u auto školama u Čukarici, na Banovom Brdu, Železniku, Žarkovu i Filmskom gradu »

Pogledajte cene obuke u auto školama Beograda »

B kategorija – zakon, pravila i cena obuke »

Oglas

Opseg Cena

52000 - bez ispita, bez Lekarskog uverenja, bez Prve Pomoći
52.000 RSD

Cena

52.000 RSD

Druge auto škole pored

Statistike

70 Pregledi
Ocena
0 Omiljeno
0 Podeli

Tagovi

Mapa

Autor

Verifikovan profil

Da li je ovo vaša auto škola?

Verifikacija listinga je najbolji način da upravljate i da zaštitite svoj biznis.