Auto škola Astra L Žarkovo

Auto škola Astra L Žarkovo Verifikovana autoškola

Prosečno Recenzija

Opis auto škole

Auto škola Astra L 2018 osnovana je relativno skoro na teritoriji grada Beograda, tačnije u Žarkovu (Čukarica). Dugogodišnje iskustvo i kvalitetan rad svih naših zaposlenih, svrstavaju nas u jednu od najboljih škola na teritoriji Žarkova.

Kvalitetnom obukom i brigom o kandidatima, naša škola je proizvela veliki broj kvaliteto obučenih kandidata, danas samostalnih i pažljivih vozača i pouzdanih učesnika u saobraćaju.

Misija
Želimo da svojim korektnim i profesionalnim radom omogućimo svim kandidatima da steknu osnovna znanja i veštine iz saobraćaja i saobraćajne kulture. Želimo da ih osposobimo za samostalno upravljanje motornim vozilom kao savesne i primerne vozače.

Smatramo da je vozački ispit prvi pravi životni ispit i trudimo se da svi budu podjednako spremni i na najvišem nivou na proveri znanja koje treba da ih prati i u daljem životu.

Vizija

Neprestanim osavremenjivanjem voznog parka i primenom savremenih nastavnih učila želimo da konstantno unapređujemo sistem obuke i tako od privrednog društva napravimo sposobnog činioca da odgovori svim promenama u poslovanju i tržištu na kome poslujemo.

Ciljevi
Cilj koji smo postavili jeste održanje liderske pozicije u obuci vozača. Kao društveno odgovornoj firmi želja nam je da stalno utičemo na povećanje saobraćajne kulture i bezbednosti u saobraćaju.

Pretražite auto škole u Čukarici / auto škole na Banovom Brdu / auto škole u Železniku / auto škole u Filmskom gradu »

Pogledajte cene obuke u auto školama u Čukarici, na Banovom Brdu, Železniku, Žarkovu i Filmskom gradu »

Pogledajte cene obuke u auto školama Beograda »

B kategorija – zakon, pravila i cena obuke »

Pogodnosti

888

Ukoliko upišete auto školu Astra L u Žarkovu (Čukarica) preko portala Radar, dobijate gratis lekarsko uverenje. Uštedite 2500 din! Kontaktirajte našeg operatera Marinu na četu za više informacija.

Datum isteka:May 30, 2021 10:00 pm

Email Kupon Kopiraj Kod

Cena

67.500 RSD

Danas Zatvoreno UTC+2

 • Ponedeljak
  08:00 - 20:00
 • Utorak
  08:00 - 20:00
 • Sreda
  08:00 - 20:00
 • Četvrtak
  08:00 - 20:00
 • Petak
  08:00 - 20:00
 • Subota
  08:00 - 14:00
 • Nedelja
  Slobodan dan

Statistike

311 Pregledi
Ocene
0 Omiljeno
0 Podeli

Mapa

Autor