Auto škola Astra L Žarkovo

Auto škola Astra L Žarkovo Verifikovana autoškola

Prosečno Recenzija

OPIS

Popust ističe za:

nedelja
0
-4
dana
0
-3
sati
0
-6
minuta
-1
-7
sekundi
0
-6

Auto škola Astra L

Auto škola Astra L 2018 osnovana je relativno skoro na teritoriji grada Beograda, tačnije u Žarkovu (Čukarica). Dugogodišnje iskustvo i kvalitetan rad svih naših zaposlenih, svrstavaju nas u jednu od najboljih škola na teritoriji Žarkova.

Kvalitetnom obukom i brigom o kandidatima, naša škola je proizvela veliki broj kvaliteto obučenih kandidata, danas samostalnih i pažljivih vozača i pouzdanih učesnika u saobraćaju.

Misija
Želimo da svojim korektnim i profesionalnim radom omogućimo svim kandidatima da steknu osnovna znanja i veštine iz saobraćaja i saobraćajne kulture. Želimo da ih osposobimo za samostalno upravljanje motornim vozilom kao savesne i primerne vozače.

Smatramo da je vozački ispit prvi pravi životni ispit i trudimo se da svi budu podjednako spremni i na najvišem nivou na proveri znanja koje treba da ih prati i u daljem životu.

Vizija

Neprestanim osavremenjivanjem voznog parka i primenom savremenih nastavnih učila želimo da konstantno unapređujemo sistem obuke i tako od privrednog društva napravimo sposobnog činioca da odgovori svim promenama u poslovanju i tržištu na kome poslujemo.

Ciljevi
Cilj koji smo postavili jeste održanje liderske pozicije u obuci vozača. Kao društveno odgovornoj firmi želja nam je da stalno utičemo na povećanje saobraćajne kulture i bezbednosti u saobraćaju.

Auto škola Astra L ima ženskog instruktora

Poligon auto škole se nalazi u Rušnju kod restorana “Srpski Dvor"

Vozni park auto škole Astra L:
Polo Trend 1.4 tdi, Polo Trend 1.2 tdi, Peugeout 208, Fiat Punto, Golf 7, Renault Clio 5 (benzin)

Načini plaćanja:
Gotovinom ili na 6 rata čekovima

Pogodnosti

astra

Upišite auto školu u Žarkovu preko udruženja Radar i ostvarite pogodnosti pri rezervaciji pogodnosti na četu pre upisa. Skrećemo pažnju da auto škola neće odobriti pogodnosti nakon upisa bez prethodne rezervacije od strane našeg udruženja. Javite se na četu za više informacija i za rezervaciju pogodnosti.

Datum isteka:September 30, 2023 10:00 pm

Email Kupon Kopiraj Kod

Cena

83.000 RSD

Opseg Cena

Upišite auto školu Astra L u Žarkovu (Čukarica) preko portala Radar i prijavite se za pogodnosti pri registraciji na našem sajtu. Uštedite 2000 din! Kako biste ostvarili pravo na popust, uradite sledeće pre upisa: 1. Registrujte se na našem sajtu sa pravim podacima. 2.Pošaljite nam poruku na live četu na portalu ili pošaljite mejl na [email protected]. 3. Nakon što potvrdimo sa auto školom da ste upisali, ostvarujete pogodnosti. Pitajte nas za pogodnosti pri upisu i za druge kategorije u auto školi Astra L. Skrećemo pažnju da auto škola neće odobriti popust, ukoliko ne uradite gore navedene korake.
81.000 RSD
83.000 RSD

Danas Zatvoreno UTC+2

 • Ponedeljak
  08:00 - 20:00
 • Utorak
  08:00 - 20:00
 • Sreda
  08:00 - 20:00
 • Četvrtak
  08:00 - 20:00
 • Petak
  08:00 - 20:00
 • Subota
  08:00 - 14:00
 • Nedelja
  Slobodan dan

Statistike

1659 Pregledi
Ocene
1 Omiljeno
0 Podeli

Mapa