Auto škola Astra L Žarkovo

Auto škola Astra L Žarkovo Verifikovana autoškola

Prosečno Recenzija

OPIS

Popust ističe za:

nedelja
0
3
dana
0
4
sati
0
2
minuta
1
5
sekundi
2
3

Auto škola Astra L

Auto škola Astra L 2018 osnovana je relativno skoro na teritoriji grada Beograda, tačnije u Žarkovu (Čukarica). Dugogodišnje iskustvo i kvalitetan rad svih naših zaposlenih, svrstavaju nas u jednu od najboljih škola na teritoriji Žarkova.

Kvalitetnom obukom i brigom o kandidatima, naša škola je proizvela veliki broj kvaliteto obučenih kandidata, danas samostalnih i pažljivih vozača i pouzdanih učesnika u saobraćaju.

Misija
Želimo da svojim korektnim i profesionalnim radom omogućimo svim kandidatima da steknu osnovna znanja i veštine iz saobraćaja i saobraćajne kulture. Želimo da ih osposobimo za samostalno upravljanje motornim vozilom kao savesne i primerne vozače.

Smatramo da je vozački ispit prvi pravi životni ispit i trudimo se da svi budu podjednako spremni i na najvišem nivou na proveri znanja koje treba da ih prati i u daljem životu.

Vizija

Neprestanim osavremenjivanjem voznog parka i primenom savremenih nastavnih učila želimo da konstantno unapređujemo sistem obuke i tako od privrednog društva napravimo sposobnog činioca da odgovori svim promenama u poslovanju i tržištu na kome poslujemo.

Ciljevi
Cilj koji smo postavili jeste održanje liderske pozicije u obuci vozača. Kao društveno odgovornoj firmi želja nam je da stalno utičemo na povećanje saobraćajne kulture i bezbednosti u saobraćaju.

Auto škola Astra L ima ženskog instruktora

Vozni park auto škole Astra L:
Polo Trend 1.4 tdi, Polo Trend 1.2 tdi, Peugeout 208, Fiat Punto, Golf 7, Renault Clio 5 (benzin)

Načini plaćanja:
Gotovinom ili na 6 rata čekovima

Pogodnosti

astra

Upišite auto školu Astra L u Žarkovu (Čukarica) preko portala Radar i prijavite se za gratis lekarsko uverenje pri registraciji na našem sajtu. Uštedite 2000 din! Kako biste ostvarili pravo na popust, uradite sledeće pre upisa: 1. Registrujte se na našem sajtu sa pravim podacima. 2.Pošaljite nam poruku na live četu na portalu ili pošaljite mejl na [email protected] 3. Šaljemo Vam potvrdu rezervacije na Vaš broj telefona. 4. Nakon što potvrdimo sa auto školom da ste upisali, ostvarujete pogodnosti. Pitajte nas za pogodnosti pri upisu i za druge kategorije u auto školi Astra L. Skrećemo pažnju da auto škola neće odobriti popust, ukoliko ne uradite gore navedene korake.

Datum isteka:February 28, 2023 11:00 pm

Email Kupon Kopiraj Kod

Cena

83.000 RSD

Opseg Cena

Upišite auto školu Astra L u Žarkovu (Čukarica) preko portala Radar i prijavite se za pogodnosti pri registraciji na našem sajtu. Uštedite 2000 din! Kako biste ostvarili pravo na popust, uradite sledeće pre upisa: 1. Registrujte se na našem sajtu sa pravim podacima. 2.Pošaljite nam poruku na live četu na portalu ili pošaljite mejl na [email protected] 3. Nakon što potvrdimo sa auto školom da ste upisali, ostvarujete pogodnosti. Pitajte nas za pogodnosti pri upisu i za druge kategorije u auto školi Astra L. Skrećemo pažnju da auto škola neće odobriti popust, ukoliko ne uradite gore navedene korake.
81.000 RSD
83.000 RSD

Danas Zatvoreno UTC+1

08:00 - 20:00
 • Ponedeljak
  08:00 - 20:00
 • Utorak
  08:00 - 20:00
 • Sreda
  08:00 - 20:00
 • Četvrtak
  08:00 - 20:00
 • Petak
  08:00 - 20:00
 • Subota
  08:00 - 14:00
 • Nedelja
  Slobodan dan

Statistike

1316 Pregledi
Ocene
1 Omiljeno
0 Podeli

Mapa