Auto škola Fest

Auto škola Fest Verifikovana autoškola

Prosečno Recenzija

Opis auto škole

Auto škola Fest Beograd je prva škola na ovim prostorima koja za svoje nove polaznike organizuje nagradnu igru pod sloganom “DOĐI, UPIŠI SE I OSVOJI SMART ZA SVOJ DOBAR START! Ova nagradna igra je dobra motivacija svim budućim kandidatima, jer im pruža mogućnost da nakon uspešno završene obuke odmah sednu u svoj automobil, po principu ključ u ruke.

Uslovi za učešće u nagradnoj igri:
1. Kandidat mora da upiše auto školu i polaganje vožnje isključivo za “B” kategoriju.
2. Samo kandidati koji u auto školi Fest upišu kompletnu obuku za polaganje “B” kategorije (teorijska obuka 40 časova + teorijski ispit + praktična obuka 40moto/časova (minimum) + praktični ispit).
3. Kandidat mora da isplati obuku za “B” kategoriju u celosti (na rate ili celokupan iznos).

Pravo na učešće u nagradnoj igri ima samo prvih 100 kandidata koji polažu obuku za “B” kategoriju u auto školi Fest. Kandidati koji se prebacuju iz drugih auto škola sa započetom obukom ili određenim delom obuke, ne mogu učestvovati u nagradnoj igri. Za sve dodatne informacije možete se raspitati u samoj auto školi.

POŽURITE, MOŽDA STE TO BAŠ VI!

Auto škola Fest nedavno je počela sa radom pod vođstvom instruktora sa dugogodišnjim iskustvom koji su želeli da svoje znanje i veštine što kvalitetnije prenesu na buduće kandidate. Pored obuke za standardne kategorije A2, A i B, naša auto škola je prva i jedina u starom delu Beograda, koja je u svoju ponudu uvrstila BE kategoriju.

Osnovni cilj rada auto škole Fest je obrazovati sigurne i pouzdane vozače, koji će našu školu sa osmehom pominjati i rado je preporučiti svojim prijateljima. Naš tim instruktora koji čini spoj mladosti i iskustva, poseduje sve neophodne licence. Svojom mirnoćom, strpljenjem i staloženošću trude se da što bolje obuče novo pridošle kandidate za vozače.

Smeštena u strogom centru gradskih zbivanja, auto škola Fest Zvezdara nudi kvalitetnu obuku koja kombinuje najbolje od starog sistema obrazovanja sa savremenim metodama koje su prilagođene potrebama savremenih ljudi i njihovim obavezama. Teorijska obuka održava se u moderno opremljenoj učionici koja se nalazi u Bulevaru kralja Aleksandra.

Praktična obuka u školi Fest odvija se na savremenim i pouzdanim vozilima koja su prilagođena za odgovarajuću kategoriju:
– Automobili: Volkswagen Polo 1.6 turbo dizel (dva vozila), Fiat Punto Classic 1.3 multijet
– Motocikli: Kawasaki zr 750j, Suzuki burgman 400
– Prikolice: Tpv trailers

Poligon na kome se održava praktična obuka nalazi se u Rimskoj ulici, preko puta Hotela Srbija. Sa željom da izađe u susret što većem broju polaznika, auto škola Fest nudi mogućnost plaćanja na više rata čekovima građana, platnim karticama, putem administrativne zabrane…

Radno vreme:
Ponedeljak – petak od 09-17h
Subota od 09-15h
Nedelja ne radimo

Auto škola Fest, Bulevar kralja Aleksandra 474, Zvezdara, Beograd

Kupon

777

Upišite ovu auto školu preko portala Radar i dobijte GRATIS Lekarsko uverenje i Prvu pomoć za B kategoriju. Kako biste ostvarili pravo na ove pogodnosti, uradite sledeće: 1. Registrujete se na portalu Radar. 2. Pošaljite poruku auto školi na profilu auto škole ili radi bržeg odgovora kontaktirajte nas u live četu na portalu ili pošaljite mejl na [email protected] 3. Nakon što potvrdimo sa auto školom da ste upisali, ostvarujete pogodnosti. Pitajte nas za pogodnosti pri upisu i za druge kategorije u auto školi Fest.

Datum isteka:February 27, 2021 11:00 pm

Email Kupon Kopiraj Kod

Danas Zatvoreno UTC+1

09:00 - 20:00
 • Ponedeljak
  09:00 - 20:00
 • Utorak
  09:00 - 20:00
 • Sreda
  09:00 - 20:00
 • Četvrtak
  09:00 - 20:00
 • Petak
  09:00 - 20:00
 • Subota
  09:00 - 15:00
 • Nedelja
  Slobodan dan

Opseg Cena

61200 - bez ispita, bez Lekarskog uverenja i Prve pomoći
61.200 RSD
76.000 RSD

Cena

61.200 RSD

Statistike

1500 Pregledi
Ocene
2 Omiljeni
3 podeljeno.

Mapa

Autor