Auto škola Akademija Vojislava Ilića

Auto škola Akademija Vojislava Ilića Verifikovana autoškola

Prosečno Recenzija

SLIKE

OPIS

Auto škola Akademija je profesionalna škola za vozače. Zadatak naše auto škole jeste poboljšanje kvaliteta obuke i efikasnija edukacija budućih vozača, sa ciljem da se dostigne viši nivo saobraćajne kulture i poveća nivo bezbednosti svih učesnika u saobraćaju. Kroz savremeno opremljen prostor i moderan vozni park, sa novim i bezbednim motornim vozilima, ispunjavamo sve Evropske standarde.

Naša vizija je da imamo aktivnu i odlučujuću ulogu u poboljšanju kvaliteta vožnje, upravljanju i ublažavanju rizika u saobraćaju i stvaranju novih vrednosti. Naš cilj je da svaki naš kandidat bude primer sigurnog i bezbednog učesnika u saobraćaju. Disciplinovan rad na ispunjavanju naših zadataka i ciljeva i usavršavanje svakog vida obuke, pokazatelji su velikog broja osposobljenih kandidata za vožnju.

Auto škola Akademija se odlikuje timom eksperata, kvalitetnom uslugom i savremenim metodama učenja. U moderno opremljenom prostoru polaznici stiču nova znanja o ulozi u saobraćaju, bezbednom kretanju i poštovanju propisa.

Opseg Cena

97000 sa besplatnim Lekarskim uverenjem, bez Prve pomoći, bez administrativnih taksi (Ažurirano: feb.23)
97.000 RSD
104.500 RSD

Cena

97.000 RSD

Statistike

335 Pregledi
0 Ocena
0 Omiljeno
0 Podeli

Mapa

Autor