Auto škola Gold Signal Banjica

Auto škola Gold Signal Banjica Verifikovana autoškola

Prosečno Recenzija

SLIKE

OPIS

Veliki broj kandidata (око 10.000) počev od 1993. do danas izabrao je Auto-školu Signal u Banjici-obuka kao svoju školu prvenstveno zbog načina sprovođenja obuke vozača.

Auto škola “Gold signal" na Voždovcu osnovana je davne 1995. godine. Dvadesetogodisnje poslovanje glavni je pokazatelj kvaliteta nase obuke. Osnovni cilj koji smo postavili prilikom osnivanja jeste pravilno sprovodjenje Zakona o bezbednosti saobracaja kroz obuku. Prenoseci znanja i vestine o voznji nasim kandidatima pripremamo ih da jednog dana u praksi postanu izuzetno dobri vozaci. U svakodnevnom radu kroz razgovor sa kandidatima podsticemo razvijanje njihove svesti o kulturi saobracaja jer je ona itekako bitna da bi oni jednog dana postali savesni i bezbedni vozaci.

O kvalitetu obuke, strucnosti i strpljenju u odnosu sa kandidatima svedoce hiljade onih koji su nam ukazali poverenje i upravo zahvaljujuci auto školi “Gold signal" na Voždovcu postali vozaci.

Naš tim predavača i instruktora čine ljudi sa dugogodišnjim iskustvom u ovom poslu. Našim kandidatima predavači su na raspolaganju i nakon završetka nastave ne bi li im razjasnili sve nedoumice koje imaju povodom materije sa predavanja. Teorijska nastava odvija se u moderno opremljenom prostoru po zakonom propisanim uslovima. Obezbedjujemo svu neophodnu stručnu literaturu za polaganje teorijskog ispita. U prostorijama naše firme organizuje se i obuka i polaganje prve pomoći. Posedujemo i poligon koji se nalazi ispred prostorija auto škole “Gold signal".

Auto škola “Gold signal" na Voždovcu poseduje modernu učionicu opremljenu savremenim nastavnim sredstvima, predavače teorijske nastave sa dugogodisnjim iskustvom u bezbednosti saobracaja, koji su dostupni za konsultacije svakoga dana. Svaka vaša sugestija, primedba ili predlog su dobrodošli i nama jako dragoceni.

Uvek cete biti docekani ljubazno od strane nasih zaposlenih. Dodjite i uverite se sami.

Danas Otvoreno sada UTC+2

08:00 - 21:00
 • Ponedeljak
  08:00 - 21:00
 • Utorak
  08:00 - 21:00
 • Sreda
  09:00 - 21:00
 • Četvrtak
  08:00 - 21:00
 • Petak
  08:00 - 21:00
 • Subota
  08:00 - 21:00
 • Nedelja
  Slobodan dan

Opseg Cena

80000 - bez ispita, bez lekarskog uverenja, bez prve pomoći (Ažurirano: jan. 23)
80.000 RSD
97.500 RSD

Cena

90.000 RSD

Statistike

940 Pregledi
Ocene
0 Omiljeno
1 podeljeno.

Tagovi

Mapa

Autor